Dr. Stelea Lavinia Elena
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Stelea Lavinia Elena

Dr. Stelea Lavinia Elena medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Athena din Timisoara.

Dr. Stelea Lavinia Elena medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Athena din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Athena Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0256.270.000

Ai folosit serviciile Dr. Stelea Lavinia Elena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Fertilizare Timisoara - Dr. Stelea Lavinia
De Meda pe 27 Septembrie 2012

In primavara acestui an, facandu-mi profilul hormonal, printre alte am obtinut urmatoarele rezultate: AMH sub 0.1 (0.02 la repetare), FSH 11.62. In acel moment eram pacienta unui "distins" medic (specialist FIV) de pe maluriel Begai care cand a vazut AMH-ul a reusit sa ma demoralizeze total spunandu-mi ca luna precedenta a fost ultimul meu ciclu, ca nu voi mai ovula, ca voi putea face copii doar cu ovule donate si ca daca chiar vreau poate incerca pe mine un tratament de care doar a citi, dar sanse de reusita snt minime.


Debusolata, dezamagita, demoralizata am incercat sa mai cer rapid o parere. Am scotocit internetul dupa medici specializati pe FIV in Timisoara. Norocul meu a fost sa dau peste doamna doctor Stelea (Tel 0744391950) care auzind-mi telefonic problema, a incercat sa ma linisteasca ca nu e totul pierdut si m-a programat la o consultatie.

Din nou surpriza la prima consultatie avuta la doamna Stelea, dupa ce ne-a explicat multe despre FIV, mi-a facut si un eco. Ce a gasit acolo,pe langa un fibrom maricel, un chist si un folicul care tocmai crestea, atunci avea 12 mm. Deci prima veste buna, dupa atatea rele, mi-a dat-o doamna Stelea, si anume ca voi mai aea ciclu ovulatie etc. Trebuie sa precizez ca din primavara si pana cand am inceput pregatirea pentru FIV cu AC am mai avut inca trei cicluri naturale.

Doamna doctor Stelea mi-a prescris tratamentul pentru FIV pe care l-am inceput in 15 august si tot dansa mi-a monitorizat cresterea foliculilor. In urma stimularii am reusit sa cresc doi foliculi unul in jur de 19 mm si celalalt in jur de 16mm. Pe principiul putini dar buni au rezultat doua ovocite de calitate din care au rezoultat doi embrioni.

Desi am fost un caz delicat, pe tot parcusul tratamentului doamna doctor a reusit sa ne transmita mereu o stare de optimism si sa ne dea speranta ca povestea noastra va avea un "happy end"

Dr. Stelea Lavinia Elena
De Radulea maria pe 24 Mai 2011

Este o doctorita cu care se poate sta de vorba, care iti explica tot ce nu intelegi si chiar isi da interesul. Eu una ii multumesc ca se ocupa de mine si sper ca totul o sa aiba o finalizare in bine. Acum cam tot depinde si de Dumnezeu,ca daca el nu vrea sa ne de-a un bebe nici dumneaiei nu poate sa faca mai mult. Multumesc mult doamna doctor.

Dr. Stelea Lavinia Elena
De Lucia pe 14 Aprilie 2011

Ii multumesc doctorului Stelea Lavinia pentru profesionalismul si omenia de care da dovada pentru ca datorita discutiilor purtate cu dansa si mai apoi tratamentului prescris si aplicat, acum sunt mama unei fetite de 3 ani extrem de isteata, energica si deosebita, spun eu. Ii multumesc din toata inima si ii doresc o viata fericita si implinita in toate domeniile, pentru ca o merita.

Dr. Stelea Lavinia Elena
De Plastin viorel pe 09 Februarie 2011

Dumnezeu sa ii dea sanatate, fericire si putere de munca.

Dr. Stelea Lavinia Elena
De Daniela pe 01 Octombrie 2010

Datorita doamnei dr. Stelea Lavinia, astazi am un copil minunat. II raman vesnic recunoscatoare. Am intalnit-o in momentul in care mi-am pierdut orice speranta. Este doctorul de care ai nevoie in asemenea momente. Este profesionista, sta de vorba cu tine, este directa, iti explica absolut totul si fiind plina de energie pozitiva ti-o transmite imediat. Eu, cu o foarte mare incredere "m-am lasat pe mana dansei" si am reusit. Multumiri.

Contact Dr. Stelea Lavinia Elena

Adresa

Calea Aradului, 113, Timis, Timisoara

Telefon 0256.270.000
Site www.athenahospital.ro
Email contact@athenahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari