Dr. Stefanescu Andreea
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Stefanescu Andreea

Dr. Stefanescu Andreea - medic primar obstetrica ginecologie. Competente in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie si laparoscopie ginecologica.

Dr. Stefanescu Andreea - medic primar obstetrica ginecologie. Competente in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie si laparoscopie ginecologica.

ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie si laparoscopie ginecologica

obstetrica ginecologie

Clinica Academica

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.314.40.51 / 0731.580.280

Ai folosit serviciile Dr. Stefanescu Andreea?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Morfologie trim II
De Elena pe 07 Septembrie 2016

Am cunoscut-o pe dna dr cu ocazia morfologiei de trim II. Dna dr a avut o atitudine cum nu am mai vazut in randul ginecologilor, iar pregatirea profesionala, la pamant, astfel incat am fost nevoita sa repet investigatia in alt centru. Nu o recomand!

Dr. Stefanescu Andreea
De IONASCU CLAUDIA pe 06 Ianuarie 2011

Un an nou bun cu multe realizari, bucurii, fericire si multa sanatate!

Dr. Stefanescu Andreea
De Lumi pe 16 Noiembrie 2010

Medic bun.

Contact Dr. Stefanescu Andreea

Adresa

Pitar Mos, 20, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.314.40.51 / 0731.580.280
Site www.academica-medical.ro
Email office@academica-medical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari