Dr. Stanescu Romeo
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Stanescu Romeo

Dr. Stanescu Romeo, medic specialist obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Deva.

Dr. Stanescu Romeo, medic specialist obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Deva.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Judetean de Urgenta Deva

0254.214.616

Ai folosit serviciile Dr. Stanescu Romeo?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr Romeo Stanescu
De Lacramioara pe 14 Octombrie 2017

E cel mai bun medic. Cu toata increderea si cu cel mai mare drag il recomand.

dr stanescu
De Cristina pe 29 Iunie 2016

buna ziua domnule doctor as avea si eu o intrebre pt dumneavoastra ...acuma 3 ani am pierdut o sarcina de 6 luni ..mia spus ca am pierdut din cauza de la col ca il am prea subtire ...dar de atunci nu am mai ramas gravida ...am fost la controale da nu mia spus nimic ...oare am ceva ..nu mai pot face copii ..va rog sa imi spuneti ...si cat costa un control la dumneavoastra .va multumesc

Dr. Stanescu Romeo
De A.l pe 21 Noiembrie 2013

Alexandra, cu cine ai colaborat ca medic, in urma vestii dezastruoase ca nu o sa ai copii?

Dr. Stanescu Romeo
De Alexandra pe 07 Iunie 2013

Sunteti cazuri fericite, la mine nici macar vorbe nu au fost, trebuia eu sa tot pun intrebari daca vroiam detalii, la un moment dat aveam impresia ca il deranjez. Totusi, am continuat sa merg la el de cateva ori, dar, in paralel la alti doi medici care se amuzau si in acelasi timp ingrozeau de ce putea sa imi spuna. Ultima data cand am fost mi-a zis sa imi iau gandul de la copii ca nu o sa pot face niciodata, iar azi, 4 luni mai tarziu, sunt insarcinata.

Dr. Stanescu Romeo
De Alina Chirila pe 18 Aprilie 2011

Da, cu vorbele se descurca bine. Dar atat. Degeaba explica si povesteste si in practica habar nu are, ca nu ma ajuta la nimic. De fapt nu ca nu m-a ajutat, mi-a facut rau.

Dr. Stanescu Romeo
De Monica pe 05 Aprilie 2011

Nu stiu cum sunt medicii la Cluj (de exemplu) dar dintre cei din Deva cred ca este cel mai bun. Pana sa ajung la dansul nici un medic nu a avut rabdare sa imi explice sau sa-mi raspunda la intrebari.

Dr. Stanescu Romeo
De Cristiana pe 30 Martie 2011

Vorbele multe ale dansului ascund niste lipsuri majore, nu stiu cum a ajuns medic domnul acesta, trebuia sa se faca scriitor, mi-a pus un diagnostic care era doar in imaginatia dansului, la Cluj colegii dansului s-au amuzat copios de ce mi-a spus, eu una, nu! Si nici alte cazuri mai putin fericite care nu au cerut o a doua parere.

Dr. Stanescu Romeo
De Hector pe 09 Ianuarie 2011

Unul dintre putinii medici realizati dpv material, dar care nu si-a pierdut bunul simt.

Dr. Stanescu Romeo
De C.M pe 08 August 2010

Un medic ginecolog foarte bun. Vorbeste foarte frumos cu pacientele si explica ceea ce face. Este un profesionist.

Contact Dr. Stanescu Romeo

Adresa

22 Decembrie, 58, Hunedoara, Deva

Telefon 0254.214.616
Site www.hospitaldeva.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!