Dr. Stanescu Anca
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Stanescu Anca

Dr. Stanescu Anca medic specialist chirurgie laparoscopica (laparoscopie), planificare familiala, obstetrica - ginecologie.

Dr. Stanescu Anca medic specialist chirurgie laparoscopica (laparoscopie), planificare familiala, obstetrica - ginecologie.

chirurgie laparoscopica (laparoscopie), planificare familiala, obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

maternitatea Bucur

puteti suna la urmatoarele numere de telefon pentru detalii si programari 021.330.50.90 / 021.330.25.55 / 021.330.57.15

Ai folosit serviciile Dr. Stanescu Anca?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

prea ocupata si plina de aroganta
De Mihaeela pe 20 Septembrie 2017

Daca nu este sunata de un medic sau o cunostinta cu greutate nu va pierdeti timpul,dansa nu "naste gravide nu cu asta se ocupa".O fi un medic de exceptie dar intalnirea mea dansa ca om a fost neplacuta. Nu a facut decat sa tipe incontinuu ca nu am ce cauta acolo. Pacat....

Un super om
De Brindusa pe 08 August 2011

Sora mea a fost supravegheata de aceasta minunata dr., si a nascut o superba fetita care acum are 3 ani. Este un medic exceptional din toate punctele de vedere.

Dr. Stanescu Anca
De Liliana pe 28 Aprilie 2011

As dori si eu nr. de tel al d-nei doctor Stanescu va rog frumos!

Dr. Stanescu Anca
De Roxana pe 23 Aprilie 2010

Un pic grabita si tot timpul pe fuga, dar un medic foarte bun cu multa experienta. Tot timpul iti poate da ultimile noutati in domeniu. Eu sunt la a doua sarcina la ea si sunt foarte multumita.

Contact Dr. Stanescu Anca

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.330.50.90 / 021.330.25.55 / 021.330.57.15
Email sugestii@sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!