Dr. Stanciu Veronica
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; centru medical

Dr. Stanciu Veronica

Dr. Stanciu Veronica medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Centrului Medical Med New Life.

Dr. Stanciu Veronica medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Centrului Medical Med New Life.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Med New Life

program clinica:
luni - vineri: 09:00 - 18:00;
sambata: 09:00 - 12:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.326.39.99 / 021.326.39.98 / 021.326.39.97

Ai folosit serviciile Dr. Stanciu Veronica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Sub orice critica!
De Georgiana pe 30 Decembrie 2016

Am simtit nevoia sa va scriu si eu. In spital este sub orice critica! Poate ca voi vorbiti de privat...nu o recomand nimanui. :(

Dr stanciu veronica
De Gocica Roxana pe 05 Iunie 2016

Un dr extraordinar de bun si dedicat profesiei sale,mi-a urmarit sarcina pas cu pas(avand o sarcina cu risc de pierdere ulterior de nastere prematura)o puteam contacta la orice ora si intotdeauna imi explica calm si bland ce am de facut si ce vom face impreuna.A trecut un an de la nastere,am o operatie minuscula abia daca se mai observa si un baietel mare si voinic.O recomand cu cea mai mare incredere!!!

Nota 20!
De Cristina M pe 20 Iulie 2012

Foarte atenta, mereu disponibila si interesata de evolutia sarcinii. Chiar si dupa nastere am putut sa o contactez fara niciun fel de problema. Cel mai mult mi-a placut faptul ca nu mi-a incarcat organismul cu tot felul de medicamente pentru gravide ce sunt recomandate in mod frecvent, si in plus sunt foarte costisitoare. Mi-a sugerat sa intreb absolut orice si sa nu imi pierd mintile prin vastele forumuri de pe internet. Personal o consider un medic profesionist. V-o recomand din toata inima!

Dr. Stanciu Veronica
De Mariana B pe 22 Martie 2011

Intr-adevar, e un medic foarte atent, a fost foarte blanda si interesata de evolutia mea, m-a ajutat enorm inclusiv dpdv uman.

Dr. Stanciu Veronica
De Camelia b pe 12 Martie 2011

E foarte profi doamna doctor si foarte frumoasa.

Dr. Stanciu Veronica
De Radu pe 09 Februarie 2011

Doamna doctor e foarte atenta si draguta, desi e destul de tanara.

Dr. Stanciu Vera
De Dan ragalie pe 22 Iulie 2010

Cel mai bun medic din lume.

Contact Dr. Stanciu Veronica

Adresa

Romulus, 57, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.326.39.99 / 021.326.39.98 / 021.326.39.97
Site www.med-new-life.ro
Email office@med-new-life.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!