Dr. Stancescu Daniela
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Stancescu Daniela

Dr. Stancescu Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Stancescu Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Med-As

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.9232 / 0720.770.732

Ai folosit serviciile Dr. Stancescu Daniela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Doctor
De Ana pe 15 Iunie 2016

Foarte buna! Calma

Recomand
De Cris pe 12 Mai 2015

Un medic cu bun simt si multa rabdare.Ma bucur ca am descoperit-o si ca m-a tratat cu ft multa grija si atentie.
O gasiti la medas titan.Sper sa raman la ea mereu.

Dr. Stancescu Daniela
De Nica Mihaela pe 30 Octombrie 2010

Este medicul meu ginecolog, pot spune ca este un medic foarte bun, de care sunt foarte multumita. Am fost de multe ori si de fiecare data m-a tratat corespunzator. Se implica in ceea ce face si nu se grabeste niciodata sa puna un diagnostic gresit. Din partea mea, e de nota.

Contact Dr. Stancescu Daniela

Adresa

Bulevardul Regina Elisabeta, 57, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.9232 / 0720.770.732
Site www.med-as.ro
Email office@med-as.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!