Dr. Stanca Razvan
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Stanca Razvan

Dr. Stanca Razvan medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Euromaterna din Constanta.

Dr. Stanca Razvan medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Euromaterna din Constanta.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Euromaterna Constanta

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0241.605.555

Ai folosit serviciile Dr. Stanca Razvan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

aprecieri si rugaminte
De Albu maria pe 29 Aprilie 2015

Rog informatii in legatura cu inscrierea la cursul de ecografie de la sfgarsitul lunii august sustinut de Domnul dr. STANCA.
Va multumesc!

Tot asa sa fie mereu!
De Ciortan Mariana pe 10 Noiembrie 2011

Un medic de nota 10! Mai rar in ziua de azi!

Dr. Stanca Razvan
De Roxana pe 04 Aprilie 2011

Un om extrem de inteligent si de calm si un medic de nota 10!!

Dr. Stanca Razvan
De Maricel pe 03 Aprilie 2011

A facut sotia toate testele si toate analizele pe care le-a cerut si dupa ce noua luni ne-a zis ca o sa avem fetita la nastere a fost baiat, dar cu hipospadias de gradul 4. N-a avut macar un pic de curaj sa vina sa ne spuna in fata ce s-a intimplat a trimis alt doctor sa ne explice ce avem de facut in continuare. Trebuie acum sa trecem prin niste operatii dureroase ca sa il facem om. Am facut o opratie deja dar nereusita la Bucuresti ar trebui sa mergem sa il operam in Germania dar ne trebuieste 18000 de euro si chiar si asa reusita operatiei este de 50 la suta.

Dr. Stanca Razvan
De Maria pe 29 Ianuarie 2011

Pana acum (de 5 ani) sunt foarte multumita de dl. doctor Stanca, il recomand cu caldura.

Dr. Stanca Razvan
De Rina pe 21 Decembrie 2010

Nu sunt multumita, sunt extrem de multumita de dl. doctor. Il recomand cu cea mai mare caldura.

Dr. Stanca Razvan
De Christinact pe 11 Octombrie 2010

Un medic de toata increderea, specialist in echografie morfo-fetala, disponibil si comunicativ.

Contact Dr. Stanca Razvan

Adresa

Stefanita Voda, 32, Constanta, Constanta

Telefon 0241.605.555
Site www.euromaterna.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari