Dr. Spiridonescu Alina Loredana
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Spiridonescu Alina Loredana

Dr. Spiridonescu Alina Loredana medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galati.

Dr. Spiridonescu Alina Loredana medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galati.

histeroscopie;
ultrasonografie obstetricala si ginecologica;

obstetrica - ginecologie II

Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galati

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0236.413.131

Ai folosit serviciile Dr. Spiridonescu Alina Loredana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cabinet
De Gabriela pe 12 Iulie 2017

Buna ziua. Va rog din suflet sa-mi spuneti si mie unde are cabinetul. Mi-am facut programare dar doamna asisitenta nu mi-a dat adresa desi am intrebat-o. O zi buna tuturor sper sa ma ajutati.

Numar telefon
De Mioara pe 19 Iunie 2017

Un numar de telefon de la cabinetul particular?
Multumesc!

O doctorita excelenta
De Cristina pe 07 Martie 2017

Ma duc la d-na Dr inca din 2008 cred.Dansa mi-a urmarit prima sarcina si am numai cuvinte se lauda asa ca evident am revenit la Dumneaei la a doua sarcina care sper sa aiba acelasi final fericit ca prima.

Informatii
De Nicoleta pe 20 Mai 2014

Buna ziua. As dori si eu numarul de telefon al doamnei doctor Spiridonescu de la cabinet si adresa. Va multumesc!

Super medic!
De Irina pe 07 Ianuarie 2014

Singurul doctor ginecolog care mi-a prescris anticonceptionalele potrivite pentru corpul meu. Merg cu incredere pentru orice problema! Nota 10!

Numar de telefon
De Mihaela pe 02 Decembrie 2013

Buna ziua. As dori si eu numarul de telefon al doamnei doctor. Va multumesc!

10 cu felicitari
De Ana neagu pe 03 Iulie 2013

Nu stiu ce m-as fi facut fara dumneaei. Este o doctorita cum rar intalneste. 10 cu felicitari!

Dr. Spiridonescu Alina
De Flori O. pe 02 Iulie 2013

Este un medic foarte bun. Eu merg la dansa chiar dinainte de a ramane insarcinata si mai am un pic pana nasc. Este disponibila mereu pentru pacientele sale si de fiecare data iti acorda timpul de care ai nevoie pentru a te lamuri in orice problema. O recomand cu toata increderea!

Dr. Spiridonescu Alina Loredana
De Alina pe 10 Iunie 2013

Buna ziua! As vrea si eu nr. de telefon al dnei dr. Va rog!

Adresa cabinet
De Daniela pe 04 Iunie 2013

As vrea sa stiu si eu unde are cabinetu particular si un numar de telefon daca se poate. Multumesc.

Contact Dr. Spiridonescu Alina Loredana

Adresa

Nicolae Alexandrescu, 99, Galati, Galati

Telefon 0236.413.131
Site maternitategl.ro
Email maternitate@maternitategl.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari