Dr. Soloviev Dragos
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Soloviev Dragos

Dr. Soloviev Dragos medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galati.

Dr. Soloviev Dragos medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galati.

colposcopie;
echografie obstetricala si ginecologica;
histeroscopie;
planificare familiala;

obstetrica - ginecologie I

Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galati

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0236.413.131

Ai folosit serviciile Dr. Soloviev Dragos?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Întrerupere sarcina
De Ana toma pe 11 Decembrie 2017

Bună, cine are nr doctorului soloviev? Îl vreau urgent

Recomandare
De Munteanu Mihaela pe 24 Septembrie 2017

Din punctul meu de vedere ,in ziua de azi,rar mai gasesti un astfel de medic,"uman" ,in primul rand, comunicativ,respectuos si intelegator. Recomand tuturor acest om ,medic,specialist.

Întrerupere sarcina
De Liliana Alexe pe 07 Iulie 2017

As dori sa fac o întrerupere de sarcină și m-ar interesea
cat ma costa?!

As dori numarul de la cabinetul domnului doctor Soloviev
De Alina pe 06 Februarie 2017

Cine imi poate da numarul de la cabinetul doctorului soloviev

Cabinet
De Madalina pe 08 Decembrie 2016

Unde are cabinet dr.soloviev

Sarcina
De Nicoleta pe 08 Decembrie 2016

As dorii și sa știu cât este o consultație in fiecare luna PTR a urmări sarcina și a naște cu domnu doctor Soloviev Dragoș ?

domnul doctor Soloviev
De Oana pe 11 Mai 2015

Pot spune ca este printre cei mai buni ginecologi din gl,este foarte comunicativ,cu bun simt,explica pe intelesul tuturor,da incredere de sine!!!il recomand tuturor

Dr. Soloviev Dragos
De Alina pe 02 Februarie 2015

As dori sa ajung si eu la domnul doctor Soloviev, imi poate spune cineva cat costa sa iti urmareasca sarcina, fara asigurare. Fiecare consult si ecografie pot fi facute la el? O zi buna.

Dr. Soloviev Dragos - cabinet
De ROXANA pe 30 Septembrie 2014

Buna! Imi poate spune cineva unde are domnul doctor cabinet particular? Si ce nr de tel are?

Un medic foarte bun
De Lungu geanina pe 29 August 2013

Eu sunt insarcinata cu primul meu bebe si colaborez cu domnul doctor de la inceput. Imi explica orice, este un medic foarte bun, nu am avut nicio problema pana acum, exista respect si colaborare si isi face treaba de minune fata de alti medici de la maternitate. Il recomand, nu veti regreta.

Contact Dr. Soloviev Dragos

Adresa

Nicolae Alexandrescu,, 99, Galati, Galati

Telefon 0236.413.131
Site maternitategl.ro
Email maternitate@maternitategl.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari