Dr. Sirghie Ana
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Sirghie Ana

Dr. Sirghie Ana medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta: ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie.

Dr. Sirghie Ana medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta: ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica MEDAS Titan

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.340.40.66 / 0723.615.871

Ai folosit serviciile Dr. Sirghie Ana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

O experienta neplacuta
De Lina Z pe 09 August 2013

Dr. Sirghie Ana m-a socat cand a tipat la mine sa raspund mai repede la intrebari ca n-avem timp s-o lalaim. Regret ca in clipa aia n-am iesit din cabinet. Unde e calmul si respectul fata de pacient?

Am vrut sa imi faca analiza HPV, dar mi-a zis ca nu am nevoie de asa ceva, ca nu am nicio leziune pe col. Dar eu vream sa aflu daca se negativizasera tulpinile de risc crescut pe care le aveam deja sau daca aparusera altele noi intre timp. M-a repezit ca de ce sunt asa obsedata de HPV? Am ramas fara cuvinte.

I-am spus ca nu mi-au iesit bine analizele hormonale, dar mi-a zis ca nu conteaza, sa nu le iau in seama, ca ele ies cateodata bine, cateodata nu. Mi s-a parut superficiala.
Mi-a zis sa ma dezbrac mai repede, ca ce stau atata la discutii inutile? Apoi mi-a facut observatie ca nu sunt in stare sa ma asez cum trebuie pe masa de consultatie, ca zici ca n-am mai fost niciodata la ginecolog.

M-am simtit foarte jignita! Nu credeam ca e posibil ca un doctor sa se poarte asa. Inclusiv asistenta era vizibil stresata pentru ca a repezit-o si pe ea de cateva ori.
A fost prima mea consultatie la dr. Ana Sirghie si ultima.

Contact Dr. Sirghie Ana

Adresa

Bulevardul Nicolae Grigorescu, 41, Bucuresti, Sectorul 3

Reper La etajul 5 al Policlinicii Titan
Telefon 021.340.40.66 / 0723.615.871
Site www.med-as.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari