Dr. Simonescu Adriana
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Simonescu Adriana

Dr. Simonescu Adriana medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Simonescu Adriana medic primar obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie IV

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Ai folosit serviciile Dr. Simonescu Adriana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un dr care se uita doar dupa bani
De Miof pe 20 Septembrie 2018

Acest dr, pe care pot sa.l compar cu actualul dr ce imi urmareste a doua sarcina, este o rusine pt sistemul sanitar!!! Desi mergeam doar ca cabinetul particular, interesul ei in 2009 pt sarcina mea a fost zero! Am facut doar analizele de la inceputul sarcinii si atat! Tot timpul spunea ca sunt fb, insa am avut o infectie urata care a dus la o nastere prematura cu mult chin pt mine si bebe! Ca sa nu spun ca imi contabiliza si faptul ca.i aduceam flori: Ei...pt ca ai adus si flori, te costa...atat! Mai bine cautati.va in alt medic si interesati.va pt ca acum sunt atatea informatii incat puteti scapa de astfel de dr!!! Si nici macar nu am amintit numele dr actual!

Un doctor care nu merita sa profeseze
De Ligia pe 27 Iunie 2017

Din vina acestei doctore eram sa mor
Am stat cu sarcina oprită în evoluție si la toate controalele spunea ca totul este perfect cu toate ca eu îi spuneam ca ma simt di ce în ce mai rău .
M-am dus si am consultat si alt medic sa vad de ce îmi este rău si surpriza puteam sa mor ,iar pe aceasta lasă când am sunat-o mi-a spus ca sunt tânără si pot sa mai fac copii ,ea nu este în tara si nu poate vorbi
O rușine de doctor!

dr. Simonescu Adriana
De Carmen pe 11 Mai 2014

Am tot citit despre dr. Simonescu. Va spun doar atat: In luna mai 1991 am ramas insarcinata. In luna iulie am mers la spitalul Giulesti pentru confirmarea sarcinii. Era de garda dr. Mohamed, care m-a consultat, mi-a facut si o ecografie si mi-a spus ca este o sarcina de 8 saptamani, in evolutie foarte buna.

Am inceput sa ma interesez de un ginecolog care sa urmareasca sarcina si cu care sa nasc. O colega de serviciu mi-a recomandat-o pe dr. Simonescu, ca fiind exceptionala.

In luna august am mers la dr Simonescu, m-a consultat, a confirmat ca sarcina merge foarte bine, m-a urmarit pana in luna ianuarie 1992 cand trebuia sa nasc. In noaptea din 27 spre 28 ianuarie 1992 au inceput durerile si m-am internat la Giulesti.

Conform intelegerii cu d-na dr. am sunat-o dimineata sa-i spun ca sunt internata in spital. SOCUL: a venit, s-a uitat in ochii mei si mi-a zis ca nu are timp de mine si a plecat.

Nici un medic nu m-a ajutat pentru ca pe fisa de internare scria: pacienta dr. Simonescu si nu s-au bagat! Dupa 48 de oere de chin in sala de nasteri, a venit dr ION IONUT ADRIAN, care m-a consultat si a zis ca trebuie intervenit imediat.

Deja spunea el, copilul este in pericol! Norocul meu a fost acest medic, care a sunat-o pe dr. MULLER CARMEN (era de garda) si impreuna m-au ajutat sa nasc. Am nascut un baietel, caruia i-a fost acordat scorul AGPAR 9. Daca nu era dr. MULLER, copilul meu nu se nastea viu!

Mai, departe, in timp, in anul 2007 am ajuns la Giulesti in urma unei dureri insuportabile venite ca din senin. Era de de garda cine credeti? Dr. Simonescu! Cand am intrat in cabinet m-a intrebat tipand: "draga dar voi la cabinetul meu nu stiti sa veniti? V-ati invatat sa veniti doar la spital!" Am spus ca eram in Carrefour, la cumparaturi si brusc m-a apucat o durere care parca imi taia abdomenul si am venit imediat la spital. M-a consultat si a zis: da, anexita bilaterala. O asistenta care a auzit mi-a spus sa revin dupa ora 21,00 in garda, pentru ca sunt medici buni in seara aceea. Am revenit la ora 22,00, era DOAMNA DR. MULLER CARMEN de garda ( printre alti medici). A fost chemata, a venit cred ca in 5 minute si cu o blandete extraordinara m-a consultat si mi-a spus: du-te la un chirurg, ai apendicita. Si asa a fost! Care este medicul extraordinar? Dr. Simonescu in nici un caz! Nu doresc nici dusmanilor sa ajunga pe mana ei!

Ingerul lui Dumnezeu - dr.Simonescu
De Mihaela Coca pe 22 Iunie 2012

De mai bine de 10 ani merg ala d-na dr. Simonescu si va spun cu toata sinceritatea ca daca ar fi toti medicii precum d-na dr. nu am mai avea probleme in sistemul sanitar! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate doamna dr. Adriana Simonescu pentru ca noi, pacientele dvs avem mare nevoie de dvs.

Medic extraordinar
De Rodi pe 23 Mai 2012

Sarcina mi-a fost urmarita de d-na dr. Adriana Simonescu si am nascut tot cu dansa. Un medic care iti acorda timpul necesar si raspunde la orice intrebare cu cel mai mare calm. Eu am fost si sunt foarte multumita de dansa. Tot respectul !

Dr. Simonescu Adriana
De Oli pe 09 Aprilie 2012

Este o doctora extraordinara, multe am vazut ca se plang de dansa, insa eu sunt foarte multumita. Tot respectul din partea mea, macar sa avem toti medicii ca dansa.

Dr. Simonescu Adriana
De Gabi chiru pe 24 Mai 2011

Eu am nascut cu dansa cei doi copii pe care ii am si am fost foarte multumita de serviciile dansei daca nu m-ar fi ajutat nu stiu ce s-ar fi intamplat cu mine. Am avut ceva complicatii dupa ce a iesit copilul.

Dr. Simonescu Adriana
De Carmen pe 22 Septembrie 2010

Eu am nascut un baietel superb cu dansa si am o parere foarte buna, este un doctor minunat atent si cu foarte multe paciente. Urmatorul copil sper sa il aduc pe lume tot cu dansa.

Nemultumita de cum am fost tratata
De Flory pe 20 Mai 2010

Eu am avut o experienta neplacuta cu dansa, pe tot parcursul sarcinii m-a supravegheat destul de bine, dar cand a trebuit sa nasc a venit, m-a vazut un pic si pe mine si pe bebe si a plecat. Dupa nastere nu m-a mai vizitat. Am ramas cu un gust amar dupa aceasta experienta.

Dr. Simonescu Adriana
De Raluca pe 20 Mai 2010

Eu am fost pacienta dansei, dar am renuntat la dansa pentru ca imi acorda foarte putin timp la consultatie.

Contact Dr. Simonescu Adriana

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari