Dr. Simedrea Voicu
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual
; centru medical

Dr. Simedrea Voicu

Dr. Simedrea Voicu, medic primar obstetrica - ginecologie, Timisoara.

Dr. Simedrea Voicu, medic primar obstetrica - ginecologie, Timisoara.

obstetrica - ginecologie;

obstetrica - ginecologie;

Clinica medicala Dr. Cioata;
CMI Dr. Simedrea, Timisoara;

luni: 15:30 - 20:00;
vineri: 16:00 - 20:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0256.244.093

Ai folosit serviciile Dr. Simedrea Voicu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Simedrea Voicu
De Cristina camelia pe 09 Septembrie 2018

Nu recomand acest doctor, desi avand o afectiune din specialitatea dumnealui m-a jignit si m-a trimis la alti doctori, eu ajungand la el la stadiul in care nici tratamentele nu isi mai faceau efectul si a refuzat sa ma opereze il citez "nu il lasa inima". Nu recomand !!! Mare grija, sunt alti doctori mai bine pregatiti ca el si fara atata publicitate , acesta lasa de dorit la fata locului.

D-na
De Mihaela pe 05 Martie 2018

Un medic de nota 10 cu plus. Un bun profesionist. Il recomand cu incredere viitoarelor mamici.

Mesaj de apreciere
De Ivascu Maria pe 27 Februarie 2017

Nota 10 pentru: profesionalism si umanitate. Domnul doctor este raza de speranta a unui om bolnav transformata in lumina ce-ti calauzeste o noua viata!Toata recunostinta mea!
Va apreciez din tot sufletul meu ! Dumnezeu sa va dea viata lunga si putere de munca .Daca existati dumneavoastra ,exista si alte multe femei!

Nu mai recomand
De Anonim pe 16 Decembrie 2016

Din pacate, acum neglijent. Ar trebui sa se rezume la a trata/urmari atatea paciente/sarcini cat timpul ii permite. Sa faca ce-ar face daca ar fi copilul sau cel ce urmeaza sa se nasca. Sa faca tot posibilul sa nu se mai intample si alte tragedii:( .

Dr Simedrea Voicu
De Mihaila Mirela pe 04 Martie 2015

Un medic extraordinar, un inger pe pamant !

Dr. Simedrea Voicu
De ŞURLAU ALINA pe 13 Decembrie 2013

Dl doctor Simedrea este un inger pe acest pamant. Dupa 9 ani de asteptari si sperante am reusit sa ajung la acest medic care a fost singurul care, cu adevarat m-a ascultat, mi-a descoperit si rezolvat problemele medicale care au fost si de natura chirurgicala si acum tin in brate un baietel perfect sanatos de 5 luni. Ii voi multumi toata viata pentru ca mi-a redat motivul de a mai trai. Respect pentru acest medic. Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe el si familia lui!

Un medic profesionist
De Lesconi frumusanu Mihaela pe 08 Octombrie 2013

Cea mai buna alegere pentru o sarcina usoara, fara griji si intrebari fara raspuns. Multumesc.

Excelenta
De Cristina miklos pe 26 Septembrie 2013

Multumesc, domnule doctor. Datorita d-voastra avem 2 copii sanatosi si suntem o familie fericita. Sanatate si fericire.

Dr. Simedrea Voicu
De Daniela rata pe 01 August 2013

Am nascut cu domnul doctor cei trei tripleti Andrei, Maria si David, un medic extraordinar de un profesionalism mai rar intalnit in Romania. Sa-i dea Dumnezeu putere de munca. Sanatate.

Foarte multumita
De Alina pe 31 Mai 2013

Pe cand am nascut eu cu el, nu era medic cunoscut, ci era rezident. Dar datorita lui am nascut foaret usor si repede, iar costul a fost zero nu a vrut niciun ban, desi i-am oferit. Au trecut 12 ani si nu pot decat sa ii multumesc.

Contact Dr. Simedrea Voicu

Adresa

Independentei, 15, Timis, Timisoara

Reper CMI Liviu Rebreanu nr. 134/A
Telefon 0256.244.093
CMI: 0256.169913, 0256 482381
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari