Dr. Sidenco Elena
2 opinii
Medic:
homeopat
Unitate medicala:
institut

Dr. Sidenco Elena

Dr. Sidenco Elena, profesor universitar, medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie, competenta in homeopatie, doctor in stiinte medicale.

Dr. Sidenco Elena, profesor universitar, medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie, competenta in homeopatie, doctor in stiinte medicale.

recuperare, medicina fizica si balneologie, competenta in homeopatie

fizioterapie si recuperare medicala

Centrul Medical Bio Terra Med

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.319.85.75
/ 021.319.65.78 / 0724.262.110

Ai folosit serviciile Dr. Sidenco Elena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

accident vascular cerebral ischemic.
De Mihai aurel pe 09 Mai 2015

prof.dr.universitar.SIDEMCO ELENA UN OM MINUNAT FAC RECUPEG PERARE IN SECTIA PE CARE O CONDUCE DIN CARUT CU ROTILE MERG PE PICIOARELE MELE.MULTUMESC MULT SI II DORESC SANATATE MULTA SI FERICIRE PRECUM SI FAMILIEI DUMNEAEI.

fosta pacienta a prof dr Sidenko Elena
De Clementina Dumitrescu pe 16 Martie 2015

Dr minunat, om si mai minunat ( daca este posibil) de care-mi amintesc cu drag si pe care-l recomand tuturor celor care au nevoie de specialitatea respectiva.
La multi ani!DCele mai bune si mai sincere urari de snatate, bucurii si fericire deplina alaturi de cei dragi.

Contact Dr. Sidenco Elena

Adresa

Calea Grivitei, 3, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Intersectia cu Calea Victoriei
Telefon 021.319.85.75 / 021.319.65.78 / 0724.262.110
Site www.bioterramed.ro
Email receptie_grivita@bioterramed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari