Dr. Serbu Virginia
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Serbu Virginia

Dr. Serbu Virginia medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Euromaterna din Constanta.

Dr. Serbu Virginia medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Euromaterna din Constanta.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Euromaterna Constanta

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0241.605.555

Ai folosit serviciile Dr. Serbu Virginia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Serbu Virginia
De Ana-Maria pe 10 Noiembrie 2011

Este o doctorita grozava. Mi-a urmarit prima sarcina, iar la a doua sarcina am si nascut cu ea la Euromaterna. S-a purtat foarte frumos, oricand am avut o nelamurire mi-a raspuns fara sa dea impresia ca imi face o mare favoare; este in continuare doctorita mea deci, asta spune tot, nu?

Dr. Serbu Virginia
De Alexandrina rotaru pe 17 Februarie 2011

Va multumesc din suflet, pentru incurajarea fetei mele.

Dr. Serbu Virginia
De Laura pe 17 Februarie 2011

Buna, anul trecut am facut o consultatie la doamna dr. Serbu, si am foast foarte multumita, venita din Bucuresti cu un diagnostic groaznic am depistat, ca ati da interesul pentru munca practicata nu trebuie sa fi conferentiar, profesor etc, fetelor va recomand cu mare incredere pe d-na dr. Serbu, tratamentul doamnei m-a adus la realitate.

Contact Dr. Serbu Virginia

Adresa

Stefanita Voda, 32, Constanta, Constanta

Telefon 0241.605.555
Site www.euromaterna.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari