Dr. Serbanescu Lucian
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Serbanescu Lucian

Dr. Serbanescu Lucian medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Constanta CMU (Mamaia).

Dr. Serbanescu Lucian medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Constanta CMU (Mamaia).

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Constanta CMU (Mamaia)

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0241.544.000 / 0341.881.000

Ai folosit serviciile Dr. Serbanescu Lucian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Opinia mea
De Miron mirela pe 28 Aprilie 2018

E un doc super ok datorită lui astăzi sunt în viață

Contact
De Victoria pe 11 Ianuarie 2018

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un nr de telefon al d-nului doctor Serbanescu Lucian? Multumesc anticipat!

Medic neprofesionist
De Andreea pe 26 Septembrie 2017

Am nimerit la dansul printr-o trimitere de la medicul de familie pentru dureri mari la in partea stanga a uterului (aveam o sarcina extrauterina pe ovarul stang inca nedepistata).
Mi-a facut un control ginecologic despre care imi este si rusine sa povestesc - pur si simplu a inceput sa imi maseze clitorisul, iar in timpul ecografiei transvaginale s-a facut ecranul negru (o fi avand vreo defectiune) si in loc sa se ocupe de ecran - de alimentarea de curent a acestuia, tot impingea in vagin sonda ecografului (desi era foarte clar ca nu avea de ce).
Pur si simplu imi e scarba cand ma gandesc la acest medic afemeiat, care probabil s-a facut medic ginecolog ca sa profite de organele genitale ale femeilor. Efectiv nu am cum sa il recomand sau sa il laud. Si pe langa asta, nici macar nu a depistat sarcina extrauterina.

Foarte bum
De Elisabeta pe 05 Mai 2017

Este un doctor specialist si foarte bun își face meseria foarte bine

Dr. Serbanescu
De Diana pe 29 Ianuarie 2017

Un doctor foarte devotat si priceput .

Dr. Serbarea Lucian
De Lory pe 07 August 2016

Un doctor deosebit!

Dr. Serbarea Lucian
De Lory pe 07 August 2016

Un doctor deosebit!

Dr.Serbanescu Lucian
De Teodora pe 15 Iulie 2016

Un doctor deosebit ,dragut,glumet si simpatic cu mult umor cu pacentele...insotitoare!

Un medic deosebit!
De Monica pe 10 Decembrie 2015

Îl recomand cu încredere pe domnul doctor. Este un medic tanar care isi practica meseria cu profesionalism si dedicatie.Am colaborat cu dansul foarte bine pe parcursul sarcinii,dar și după ce am născut. Este tot timpul la dispozitie.
Mi-a urmărit atent sarcina,iar când am avut o mica problema legata de un polip care era situat pe colul uterin și îmi putea pune sarcina în pericol,a intervenit chirurgical cu blândețe,deoarece nu era indicata anestezia.
Am născut prin cezariana la Spitalul județean o minunăție de fetita de 3400 grame și 51 de cm. Colaborează și cu Isis, dar la spital are cele mai multe intervenții.
De câteva luni,si-a deschis cabinetul sau particular dotat cu un ecograf performant. Se vede ca iși face meseria din pasiune și asta contează cel mai mult pentru paciente.
Tot respectul pentru domnul doctor!

Respect !!! un doctor minunat
De Loredana pe 10 Noiembrie 2015

Recomand cu incredere!! Am fost la multi doctori in Constanta care gata dupa prima consultatie ma bagau in sala de operatie sa scoata ovare si alte chestii. El a fost singurul care m-a ascultat si m-a incurajat si s-a dovedit a fi totul bine. Cu ajutorul lui am reusit sa raman si insarcinata. Da dovada de mult profesionalism si blandete. Il recomand cu placere tuturor fetelor :)

Contact Dr. Serbanescu Lucian

Adresa

Bulevardul Mamaia, 16A, Constanta, Constanta

Telefon 0241.544.000 / 0341.881.000
Site new.cmu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari