Dr. Schmidt Zoltan
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Schmidt Zoltan

Dr. Schmidt Zoltan medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Orasenesc Hateg.

Dr. Schmidt Zoltan medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Orasenesc Hateg.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Orasenesc Hateg

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0254.770.522

Ai folosit serviciile Dr. Schmidt Zoltan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand
De Oana pe 20 Martie 2017

Eu personal il recomand din tot sufletul !
Am un băiețel de 7 ani nascut cu dansul si o fetita de 7 luni!!!am fost foarte mulțumită ,un medic de nota 10 cum putini sunt mai ales in zona noastră

Test sarcina
De Rodean maria pe 04 Februarie 2015

Spuneti-mi si mie, stie cineva, acest domn dc are aparat pentru ecografie morfologie fetala? Este necesar pentru testul acela ce se face in sapt.20-22 de sarcina. Puteti sa imi dati si un nr de tel?

Impecabil
De Salagean Carmen pe 22 Octombrie 2014

Un medic extraordinar!

Cel mai bun medic
De Popa antoneta pe 04 Octombrie 2014

Domnul doctor este un medic dedicat in totalitate.

Profesionist excelent si OM in acelasi timp
De Laura LD pe 01 Noiembrie 2013

In Romania ultimilor ani, sunt foarte putini doctori care sa fie si profesionisti desavarsiti si oameni de exceptie in acelasi timp. Am gasit aceste calitati la domnul doctor si de aceea eu l-as recomanda fara sa preget oricui. Pentru mine a fost intotdeauna important ca pe langa diagnostic si tratament, sa reusesc sa ma simt in siguranta, sa simt ca pot avea incredere absoluta in medicul cu care relationez si de care in definitiv depinde sanatatea mea.

Foarte bun doctor
De Muntean maria pe 28 Octombrie 2013

Vreau si eu nr. de telefon al domnului doctor Schmidt. Va rog, daca il aveti sa mi-l oferiti si mie. Va multumesc!

Dr. Schmidt Zoltan
De BOROS LUMINITA MARIA pe 07 Februarie 2011

Domnul doctor Schmidt este un doctor cum putini sunt in tara noastra. Cine alege sa mearga la dansul nu va regreta . Eu am nascut cu dansul acum 6 saptamani si sunt foarte multumita de felul cum s a purtat cu mine. Te incurajeaza in asa fel incat nu simti ca esti la nastere. Sa ii de-a Dumnezeu sanatate si forta de munca pentru ca este un om extraordinar.

Contact Dr. Schmidt Zoltan

Adresa

Tudor Vladimirescu, 7, Hunedoara, Hateg

Telefon 0254.770.522
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari