Dr. Schaas Carmina
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Schaas Carmina

Dr. Schaas Carmina medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

Dr. Schaas Carmina medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spital Arcadia Iasi

pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center, 0232.920 sau la adresa de e-mail: info@arcadiahospital.ro

Ai folosit serviciile Dr. Schaas Carmina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nn dr de calitate! Recomand cu toata caldura!
De Erdic cornelia pe 13 Februarie 2013

Am nascut de curand cu doamna dr. Schass si sunt foarte multumita. Acum 10 ani a nascut si sora mea tot cu dumneaei si am ales sa merg datorita faptului ca este un medic de calitate, stie ce face, in comparatie cu alti dr. este o persoana deosebita, desi foarte ocupata si aglomerata isi face timp pentru fiecare in parte. Tin sa precizez ca in seara in care am nascut nu era de garda, a venit din timpul liber si am nascut. Am citit pareri si pareri pe forum, dar tin sa contrazic pe cele rautacioase. Ii urez mult succes in cariera si sa ii dea Dumnezeu puterea in continuare sa aduca copii frumosi si sanatosi pe lume asa cum este si piciul meu!

Un medic nemaipomenit de bun
De ASAVOAEI MIHAELA pe 22 Ianuarie 2013

Am nascut 3 fetite cu ea, de fiecare data a vorbit foarte frumos cu mine. Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

super docorita
De Constantin alina pe 07 Iunie 2011

este un om ,medic gineco ,psiholog extraordinar.n-as renunta in veci la ea

Contact Dr. Schaas Carmina

Adresa

Cicoarei, 2, Iasi, Iasi

Telefon 0232.920
Site www.arcadiahospital.ro
Email info@arcadiahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari