6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Savu Cornelia

Dr. Savu Cornelia medic primar obstetrica - ginecologie in cadrul Cabinetului de obstetrica - ginecologie - ecografie din Constanta.

Dr. Savu Cornelia medic primar obstetrica - ginecologie in cadrul Cabinetului de obstetrica - ginecologie - ecografie din Constanta.

competenta in ecografie obstetrica - ginecologie;
competenta in colposcopie si citodiagnostic;
competenta in planificare familiala;

obstetrica - ginecologie;

luni: 15:00 - 18:00
marti: 15:30 - 18:00
miercuri: 15:00 - 18:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de 0241.580.580 / 0731.650.564

Ai folosit serviciile Dr. Savu Cornelia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

cea mai proasta doctorita
De Eftenaru pe 07 Aprilie 2016

Aceasta doamna m-a distrus. Am facut un chiuretaj acum doi ani si acum vreau sa raman insarcinata am aflat ca aceasta doamna mi-a luat prea mult din endometru la chiuretaj si nu mai pot ramane niciodată insarcinata.SR TREBUI DATA IN JUDECATĂ

As da si 10 stele pentru doamna doctor
De FRATILA LUCRETIA pe 04 Martie 2014

Doamna doctor este un om de aur un doctor adevarat, care pune tot sufletul pentru pacienti.
Mi-a salvat viata mie care aveam un fibrom gigant si a ajutat o pe fiica mea sa nasca doi copii frumosi si sanatosi. A fost tot timpul alaturi de fiica mea care avea probleme cu rh ul. Pune tot sufletul si pentru mama si pentru copil e ca un inger pazitor. Ii multumesc inca o data si ii doresc tot binele si o recomand tuturor femeilor cu cea mai mare incredere.

Dr. Savu Cornelia
De ElenaCli pe 03 Noiembrie 2013

Am nascut cu d-na dr. in 2010 cand era in spitalul de urgenta Constanta. Mie mi-a facut o parere foarte buna. E un om deosebit care isi face treaba cu brio. Am recomandat-o si o recomand cu incredere tuturor viitoarelor mamici.

Dr. Savu Cornelia
De Ralucaandreea pe 29 Martie 2012

Pentru mine doamna doctor este ingerul care mi-a salvat copilul de incompetenta unui renumit doctor ginecolog din Constanta.Este o persoana farte calda si draguta,cu ajutorul dumneaei am adus pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa.Ii multumesc din suflet pentru profesionalismul de care a dat dovada in cazul meu.

Dr. Savu Cornelia
De Bituleanu Madalina pe 04 Ianuarie 2011

Am nascut cu doamna dr. Savu in iulie 2010 si sincer va zic am numai pareri bune despre dansa este o femeie blanda cu care poti vorbii orice nelamurire ai. Eu am nascut la spitalul judetean, dar din cate am inteles, din luna sept 2010 incepea la Euromaterna. Acum nu stiu sa va zic sigur daca s-a si dus.

Dr. Savu Cornelia
De Mihaela pe 09 Noiembrie 2010

Am nascut cu doamna dr. Savu in martie 2010. O femeie cu suflet foarte mare si numai lucruri bune ca medic pot spune despre ea.

Contact Dr. Savu Cornelia

Adresa

Tepes Voda, 40, Constanta, Constanta

Telefon 0241.580.580 / 0731.650.564
Site www.drsavucornelia.ro
Email corneliaasavu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari