Dr. Savin Vanda Angela
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Savin Vanda Angela

Dr. Savin Vanda Angela medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Savin Vanda Angela medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Polisano

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.337.04.75 / 021.269.22.33

Ai folosit serviciile Dr. Savin Vanda Angela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Doctor exceptional
De Iulia pe 28 Februarie 2014

Doamna doctor este un medic exceptional, desavarsit, foarte apropiata de pacienti, o recomand tuturor indiferent de problemele care le au. Este un medic special si foarte informat, am cunoscut-o intr-un moment foarte dificil si pe aceasta cale ii multumesc pentru absolut tot ce a facut pentru mine.

Un medic extraordinar si inainte de toate un om extraordinar
De Tudorascu ionela pe 07 Martie 2013

Pot spune ca dna.dr. Savin Vanda Angela este un medic extraordinar si o persoana deosebita. Are o disponibilitate foarte mare fata de pacienti, se asigura ca s-a facut foarte bine inteleasa de pacient. Eu am plecat intotdeauna din cabinet cu problema rezolvata, si cu niste sfaturi foarte utile, cat despre bani si plicuri nici nu poate fi vorba, niciodata dna. dr. nu mi-a cerut vreun ban. Va multumesc dna. doctor ca sunteti medicul meu si ma ajutati de fiecare data.

Totul la superlativ
De Amo pe 11 Februarie 2013

Nu stiu ce probleme ai tu, sau ai avut, dar eu pot sa iti spun ca din punctul meu de vedere este un doctor de nota 10. Sunt gravida in 9 luni si o cunosc pe doamna doctor de 4 - 5 luni cand, am schimbat fostul medic. Nu am niciun motiv sa ma plang, dimpotriva: mi-a raspuns la toate intrebarile, m-a ajutat chiar si in situatii care erau de competenta medicului de familie deoarece cel din urma nu si-a dat interesul, e disponibila telefonic la orice ora si cu siguranta va ramane medicul meu ginecolog si dupa nastere.

Dr. Savin Vanda Angela
De Maria irina pe 13 Aprilie 2011

Va multumesc din suflet pt ceea ce a-ti facut pt mine si familia mea. Cu sprijinul si devotamentul dvs am adus pe lume un baietel (acum are 5 ani) si o fetita (de 1 an si 6 luni). Va doresc sarbatori fericite.

Dr. Savin Vanda Angela
De Olteanu aurelia pe 13 Ianuarie 2011

Cu ajutorul doamnei dr. am reusit sa ne implinim cel mai frumos vis, acela de a deveni parinti, luptand alaturi de noi si ajutandu-ne cu tot ce inseamna, tratamente, usi deschise incurajari si asa mai departe. Pentru noi a fost si este ca o mana cereasca. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate. O iubim si o pupam.

Dr. Savin Vanda Angela
De Iacovache ana....tartasesti pe 06 Noiembrie 2010

Cu ajutorul doamnei doctor si cu increderea pe care mi-am bazat-o pe dansa am reusit sa trec peste toate problemele din timpul sarcinii mele. Va multumesc din inima doamna doctor.

Dr. Savin Vanda Angela
De Lena pe 22 Septembrie 2010

Exemplu de medic care trebuie evitat, nu merita nici o stea, nu merita sa mai fie medic.

Contact Dr. Savin Vanda Angela

Adresa

Cuza Voda, 53, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.337.04.75 / 021.269.22.33
Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari