Dr. Sandulescu Ion
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Sandulescu Ion

Dr. Sandulescu Ion, medic specialist obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon Focsani.

Dr. Sandulescu Ion, medic specialist obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon Focsani.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon Focsani

62.50.00

Ai folosit serviciile Dr. Sandulescu Ion?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic este Dr.Sandulescu Ion
De Anghel Diana pe 07 Iulie 2011

Intr-adevar este un medic ginecolog foarte bun! El este cel care mi-a adus pe lume cei 2 baieti minunati! Cei 2 grasani au avut parte de primul contact cu cel mai bun si de treaba medic pe care l-am intalnit vreodata! Multumesc inca o data si pentru cine are nevoie de un medic din domeniul obstretica ginecologie sa apeleze fara ezitare la Dr. Sandulescu Ion.

Dr. Sandulescu Ion
De Oana pe 30 Septembrie 2010

Este cel mai bun medic care ma ajutat sa devin mama. Toata viata mea o sa ii fiu recunascatoare pentru printesa care am adus-o pe lume datorita acestui medic.

Contact Dr. Sandulescu Ion

Adresa

Cuza Voda, 50-52, Vrancea, Focsani

Telefon 62.50.00
Site www.spitalvn.ro
Email spitaluljudetean@vrancea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari