Dr. Samoila Mihaela
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Samoila Mihaela

Dr. Samoila Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

Dr. Samoila Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spital Arcadia Iasi

pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center, 0232.920 sau la adresa de e-mail: info@arcadiahospital.ro

Ai folosit serviciile Dr. Samoila Mihaela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Samoila Mihaela - profesionalism
De Gina pe 06 Iulie 2011

Am nascut la Arcadia si totul a fost ok. Este bine ca acest spital a ridicat standardele in medicina ieseana. Am fost tratata in sepcial ca om si apoi ca mamica. Spre surprinderea mea aici toti isi fac treaba si nu asteapta "stimulente" comparativ cu spitalele iesene. Cat priveste Dr. Samoila este intradevar o profesionista, iar faptul ca se impune n-ar trebui sa deranjeze pe nimeni. Ori faci ce iti spune ea ori mergi la altcineva. Total corect. M-am simtit in siguranta pe tot parcursul monitorizarii sarcinii. O recomand cu incredere pentru cine vrea sa mearga la Arcadia.

Dr. Samoila Mihaela
De Corina pe 25 Mai 2011

Da, nu este deloc amabila si nu inteleg cum cei de la Arcadia au angajat-o! Chiar am vrut sa ii fac reclamatie pentru modul in care s a comportat cu mine. Ma rog, dar cu atitudinea asta nu are decat de pierdut.

Dr. Samoila Mihaela
De Eugenia pe 14 Martie 2011

Cam prea autoritara uneori, in rest este ok! E o profesionista in ceea ce face dar ar putea sa fie mai comunicativa. Sfat: intai ascult-o, n-o intrerupe si dupa aia adreseaza-i intrebarile.

Dr. Samoila Mihaela
De Graviduta pe 09 Martie 2011

M-am asteptat sa fie ok. A avut surpriza sa fie mai mult de atat. Foarte amabila, nu te grabeste, isi da interesul, nu te jupoaie de bani. Un mic minus din faptul ca nu transmite o emotie, o empatie fata de tine. In rest numai de bine.

Dr. Samoila Mihaela
De Elena pe 24 Februarie 2011

Pacat, e tanara si ar avea potential, dar are un model comunist de a comunica si de a-si exprima parerea, empatie zero, psihologie la pamant, cunostinte slabe din punctul meu de vedere, mult prea autoritara pentru pozitia ei si as putea continua... probabil nu numai eu am o parere negativa, dar nu toti sunt dispusi sa o expuna, eu sunt pentru ca e primul medic din ultima vreme care m-a facut sa ma simt groaznic in timpul unei consultatii ginecologice...si asa destul de neplacuta. Fiind asa tanara m-am asteptat la o altfel de atitudine din partea ei, dar se pare ca mai avem pana vom ajunge la nivelul celor din afara chiar si cu un spital modern si foarte bine dotat...

Dr. Samoila Mihaela
De Cosmin pe 26 Noiembrie 2010

Un medic extraordinar. Fetita noastra s-a a venit pe lume cu ajutorul acestui medic.

Dr. Samoila Mihaela
De Ramona pe 08 Noiembrie 2010

Este o super draguta, mereu atenta cu pacientul, o profesionista in tot ceea ce face, calma si rabdatoare.

Contact Dr. Samoila Mihaela

Adresa

Cicoarei, 2, Iasi, Iasi

Reper In zona Galata
Telefon 0232.920
Site www.arcadiahospital.ro
Email info@arcadiahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari