Dr. Samfira Bogdan
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Samfira Bogdan

Dr. Samfira Bogdan medic specialist ginecologie, Medcenter Bucuresti Victoriei.

Dr. Samfira Bogdan medic specialist ginecologie, Medcenter Bucuresti Victoriei.

ginecologie

ginecologie

Medcenter Bucuresti Victoriei

vineri: 14:00 - 17:00;
sambata: 08:00 - 14:00

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.311.06.40 / 031.425.36.04

Ai folosit serviciile Dr. Samfira Bogdan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Polizu - Dr Samfira Bogdan
De Sterian mariana pe 21 Februarie 2011

Nu pot sa-mi astern pe hartie impresiile si gandurile despre spitalul de Obstetrica Ginecologie Polizu din Bucuresti, am fost surprinsa de curatenia exemplara, linistea, ordinea si disciplina de aici. Am fost impresionata de amabilitatea si profesionalismul d-lui dr Samfira Bogdan, de modul cum lucreaza alaturi de ceilalti medici. Cadrele medii si auxiliare creeaza o atmosfera si un ambient placut pt pacienti, fiind un exemplu prin comportament. Tot respectul pt conduinta si inaltul profesionalism, corectitudine si angajamentul total fata de cei ce se afla in suferinta. Multumirile intregului colectiv de medici, asistente si infirmiere.

Dr. Samfira Bogdan
De Sterian mariana pe 21 Februarie 2011

Este cel mai bun doctor ginecolog din Bucuresti, un adevarat profesionist care se intereseaza de pacientele lui, te intelege foarte bine, iti explica clar tot ce se intampla sau ce se va intampla cu tine. Este foarte deschis, iti inspira multa incredere si siguranta. Poti conta intotdeauna pe el. Este cel mai bun. Aveti incredere.

Contact Dr. Samfira Bogdan

Adresa

Dr. Raureanu , 1, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.311.06.40 / 031.425.36.04
Site www.medcenter.ro
Email victoriei@medcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari