Dr. Sacara Monica
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Sacara Monica

Dr. Sacara Monica medic primar obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie, contraceptie.

Dr. Sacara Monica medic primar obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie, contraceptie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Sanador

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9699

Ai folosit serviciile Dr. Sacara Monica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Informatii
De Catalina pe 12 Februarie 2018

Buna seara! Mai are cineva informatii despre aceasta doamna doctor va rog? M-ar ajuta foarte mult. Am fost la control la dansa, mi-a dat o serie de medicamente, dar pe toate inainte sa imi iasa analiza de secretie.. Normal ma gandesc ca ar fi trebuit sa vada mai intai rezultatele..? Astept raspunsurile dvs. Multumesc!

Un medic extraordinar
De Ioana pe 27 Ianuarie 2018

Doamna doctor este un medic extraordinar ! Dumnezeu sa va dăruiască sănătate!

Un medic foarte bun
De Denisa pe 19 Aprilie 2013

Mie imi place foarte mult de doamna doctor, ori de cate ori am avut nevoie m-a tratat corespunzator. Sunt multumita de tratamentele date si de eficienta lor. Unele sunt un pic babesti, dar au efect pe termen lung si trebuie urmarite cu strictete. Pentru mine e un super om, si un medic foarte bun!

Contact Dr. Sacara Monica

Adresa

Bulevardul Decebal, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.9699
Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!