Dr. Rusu Diana
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Rusu Diana

Dr. Rusu Diana medic specialist obstetrica - ginecologie, Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie.

Dr. Rusu Diana medic specialist obstetrica - ginecologie, Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ambulator obstetrica - ginecologie

Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie

luni: 08:00 - 14:00;
marti: 15:00 - 17:00;
miercuri: 16:00 - 20:00;
joi: 10:00 - 14:00;
vineri: 08:00 - 14:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.431.570 / 0264.455.477

Ai folosit serviciile Dr. Rusu Diana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

un dar divin
De Popa Veronica pe 17 Martie 2017

Pentru mine si verisoarele mele dna dr Rusu Diana este un mesager care ne-a adus din partea Divinitatii cate un dar minunat. Poate suna siropos, dar este purul adevar. Prima verisoara a mea MZ pana la varsta de 37 de ani nu a putut ramane, avand mai multe operatii complicate datorita unor chisturi, iar dupa tratamente si multa asteptare a nascut un baietel sanatos care acum are aproape 7 ani. Am urmat eu, care dupa 2 ani de cautari si tratamente am ramas in urma unui tratament cu Prevenar nascand o fetita minunata si energica de 2 ani, in momentul de fata. Alta verisoara a mea CC a avut multe pierderi datorita trombofiliei, dar acum este insarcinata in trimestrul 2 cu un baietel, si sub tratament. Deci noi 3 ne declaram extrem de multumite lui Dumnezeu pentru ca ne-a scos-o in cale.

Dr. Rusu Diana
De Anca tagorean pe 06 Ianuarie 2012

Eu am nascut cu dr. Rusu Diana si am avut o sarcina cu probleme, dar vreau sa spun ca s-a comportat minunat, totul a decurs perfect, desi am nascut inainte de termen cu cezariana. Este un medic excelent si o recomand tuturor cu incredere.

Dr. Rusu Diana
De Carmen pe 15 Februarie 2011

Doamna dr. Rusu Diana imi urmareste sarcina, iar pana in prezent sunt foarte multumita de dansa.

Contact Dr. Rusu Diana

Adresa

General Traian Mosoiu, 60, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.431.570 / 0264.455.477
Site www.gynia.ro
Email spital@gynia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari