Dr. Russu Manuela Cristina
11 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Russu Manuela Cristina

Dr. Russu Manuela Cristina medic primar obstetrica ginecologie, competente in colposcopie si citodiagnostic, conferentiar universitar sef sectie clinica obstretica ginecologie II.

Dr. Russu Manuela Cristina medic primar obstetrica ginecologie, competente in colposcopie si citodiagnostic, conferentiar universitar sef sectie clinica obstretica ginecologie II.

obstretica ginecologie

sectia clinica obstetrica ginecologie II

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

pentru programari si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99

Ai folosit serviciile Dr. Russu Manuela Cristina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cel mai bun doctor!!!!
De Iancu Anca pe 17 Mai 2017

Ma bucur ca exista doctori ca dna conferentiar Russu Manuela!!! O iubesc si ii multumesc din suflet pt tot ce a facut pentru mine!!!!

Am mare încredere in ea
De Deniy pe 30 Mai 2016

Nu puteam face copiii. Am mers la cei mai mari medici din București si răspunsul era nu se poate nimic, nici inseminarea in vitro. Am aflat de la un coleg de ea, ce fel de medic e (cicălitoare, te certa tot timpul) dar foarte buna profesional. Am mers la dumneaei, i-am prezentat tot ce am făcut, mi-a repetat anumite investigații si concluzia a fost VEI AVEA COPIII. 😳. După un an de tratamente, ma saturasem, am oprit orice si m-am resemnat. După 4 luni aflu ca sunt gravida.👌. Am născut cu Dr Russu si primul si al doilea baiat. O recomand din toată inima, o specialista de nota 10, te citește din priviti si diagnosticul pus de ea e siguuuuuurrrrrt.

un medic exceptional
De BALASA MARINA pe 27 Aprilie 2015

Si eu si sora mea si mama suntem pacientele Dnei Conf.Dr.Russu Manuela de peste 15 ani .Este un medic exceptional ,o persoana deosebita cu o memorie exceptionala .

Un medic exceptional!!
De Razvana pe 22 Octombrie 2014

Am nascut cu doamna conf dr. Russu in anul 2012. Iar de atunci in fiecare an am mers la dansa la control. Este un medic exceptional!

Parere buna
De Anca pe 10 Martie 2014

Si eu am nascut in martie 2007 cu dna dr. Russu Manuela, de la Cantacuzino, si am fost multumita de dansa.

Este putin cam tipicara, dar este o profesionista. Are o memorie extraordinara, dupa vreo 6 ani de la nastere am mers la dansa pentru un control si si-a amintit de mine, perioada in care am nascut, isi amintea si de sotul meu cum statea pe la poarta spitalului in ziua nasterii, ce probleme deosebite am avut pe durata sarcinii, s.a.m.d.

Urmatorul bebe sper sa il nasc tot cu dumneaei. Spitalul nu prea imi place pentru ca este foarte aglomerat si astepti destul pana vine, fiind foarte ocupata.

Extraordinara
De Olteanu Ioana Daniela pe 24 Februarie 2014

Am nascut in 2013 cu Dna Russu. Mi-a fost recomandata de prietena mea care a nascut tot cu dansa. Mi-a supravegheat toata sarcina. In copilarie am suferit o operatie la stomac. De cand m-a vazut si toata perioada sarcinii m-a intrebat, daca totul e OK cu aceea operatie si daca nu am vreo aderenta. Totul este bine, sau cel putin asa credeam. Este atat de extraordinara ca pot spune ca a vazut prin mine. M-a internat la 36 de saptamani si la 37 de saptamani si 3 zile, m-a luat in sala de operatii. Eu ma simteam foarte bine, nu aveam contractii si nici un semn de la bebe ca vrea sa iasa. M-a luat pur si simplu. Surpriza aici! vine. La operatie s-a constatat ca medicul care m-a operat in copilarie mi-a cusut intestinul subtire de buric. Bebe deja nu mai avea loc de el si exista riscul ca el sa moara asfixiat de acel intestin al meu, daca mai stateam cateva zile si la cum ma simteam de bine puteam sa stau. Deci, ce pot sa zic. este o doamna extraordinara care a vazut ce se intampla in interiorul meu si mi-a salvat copilul. Nici nu am cuvinte sa-i multumesc. Urmatorul bebe tot cu dansa o sa-l nasc.

Dr. Russu Manuela Cristina
De Irina pe 01 Iunie 2011

Eu am nascut cu domna dr. Russu un baietel de 4 kg si sunt foarte multumita de ea acum sunt insarcinata din nou si as vrea sa nasc tot cu doamna dr.

Dr. Russu Manuela Cristina
De Oprea marinela pe 02 Martie 2011

Ma supravegheat timp de 38 saptamani. Am fost foarte multumita.

Dr. Russu Manuela Cristina
De Campeanu carmen pe 07 Septembrie 2010

Am nascut cu doamna dr. Russu in anul 2008. Am fost foarte multumita, este un medic exceptional.

Contact Dr. Russu Manuela Cristina

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99
Site www.spitalul-cantacuzino.ro
Email cantacuzino@spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari