Dr. Rugina Gheorghe
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Rugina Gheorghe

Dr. Rugina Gheorghe, medic obstetrica-ginecologie, Piatra Neamt.

Dr. Rugina Gheorghe, medic obstetrica-ginecologie, Piatra Neamt.

Obstetrica-ginecologie;

Ginecologie;

CMI Obstetrica-Ginecologie Dr. Gheorghe Rugina, Piatra Neamt;
Spitalul Judetean Piatra Neamt;

CMI: luni, marti, joi, vineri 15:30-19:00;

Ai folosit serviciile Dr. Rugina Gheorghe?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Rugina Cosmin
De Anca pe 18 Decembrie 2017

Este cel mai bun doctor ginecolog in acest moment de la spitalul județean Neamț.Dr. Rugina Cosmin a avut un exemplu în tatăl său, d.ul Dr. Rugina Gheorghe, care la rândul său este un Dr. fff.bun. Am născut doua fetițe și cu tatăl și cu fiul și pot spune cu toată convingerea că profesionalismul ireprosabil este deviză și convingerea lor. Toată stima si admirația!

dr Rugina Cosmin
De Alexandra pe 14 Decembrie 2017

Am doar cuvinte de lauda la adresa dl dr. Rugina Cosmin il recomand cu toata increderea si caldura!!! daca vreti un medic bun, profesionist care sa se preocupe cu adevarat el este acela si cu asta cred ca am spus tot..

dr. Rugina Cosmin
De Dana pe 04 Iulie 2017

Este cel mai bun dintre doctori din Piatra Neamt. Cat am fost in spital sa nasc auzeam vorbe de lauda despre dr.Rugina Cosmin chiar si de la colegii lui, alti medici. Nu stiu dr. Rugina Gh.cum este, dar fiul lui este profesionist. Recomand.

Va nenorociti daca mergeti la el
De Ioana pe 10 Martie 2017

Nu cumva sa apelati la acest doctor. Eu am fost la un control obisnuit si dupa investigatia cu acea sonda m-a lasat cu o durere care inca nu mi-a trecut. Culmea e ca nu aveam absolut nici o afectiune, m-am dus la control pentru ca nu mai fusesem de 2 ani si auzisem ca e un dr. bun.E un macelar de cea mai joasa speta. Ce folos ca vorbeste frumos daca traumatizeaza pacientele ?! Daca vreun medic i-ar traumatiza testiculele lui cum s-ar simti ?! Sper macar sa nu fi luat vreo bacterie de pe instrumentarul lui. Concluzie: nu avem ginecologi buni in Piatra Neamt. Te duci sanatoasa si pleci bolnava de la unul ca dr. Rugina Ghe. Va imaginati ca nici baiatul lui, scolit de el, dr. Rugina Cosmin nu are cum sa fie mai breaz. Multa sanatate va doresc la toate femeile.

un doctor excelent de bun
De Ana maria pe 15 Februarie 2015

Primul copil l-am născut cu dansul.E mare, are aproape 6 ani. Anul acesta am născut o fetita. Dansul m-a monitorizat pe perioada sarcinii si de născut am născut cu fiul dansului.Am născut natural la termenul zis de dansul. Sunt doi medici excelenti pe care i-as recomanda cu mana e inima. Contează foarte mult si relatia doctor-pacient.
Multa sănătate si putere de munca pentru a face mămici si copii fericiti!

Dr. Rugina Gheorghe
De ELISA pe 15 Iulie 2014

Recomand tuturor un asemenea medic de nota 100, are o mare experienta in domeniu, este calm are rabdare sa vorbeasca cu tine, iti explica si nu te simti incomod cand vorbesti cu dansul. Tot respectul!

Dr. Rugina Gheorghe adresa cabinet
De Roxana pe 28 Ianuarie 2013

Imi puteti spune si mie unde are cabinetul, mai exact? Sa imi spuneti un reper mai mare. Nu stau de mult timp in Piatra si nu cunosc foarte bine orasul. Multumesc.

Dr. Rugina Gheorghe
De Pintea cristina pe 04 Noiembrie 2012

Un doctor de milioane! Bravo! Putini sunt ca dumnealui in ziua de azi.

Dr. Rugina Gheorghe
De P IRINA pe 09 Decembrie 2011

Nota 10, un medic in care poti avea incredere, un bun specialist, 2 sarcini urmarite de d-lui si o nastere ca la a doua nu a ajuns (nasterea a fost in timp foartea scurt). E important sa te urmareasca un medic la care sa fii in siguranta.

Dr. Rugina Gheorghe
De Cretu mihaela diana pe 12 Mai 2011

Domnul doctor Rugina Gheorghe isi practica meseria cu profesionalism. Am nascut acum 8 ani cu domnul doctor si il apreciez in continuare. Este un doctor extaordinar!

Contact Dr. Rugina Gheorghe

Adresa

Traian, 1, Neamt, Piatra Neamt

Reper Adresa CMI: B-dul 9 Mai, Nr. 1, Bl. A1, Sc. A, Ap. 2 parter, Piatra Neamt;
Telefon CMI: 0233.237.969;
Spital: 0233.219.440;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari