Dr. Rotaru Svetlana
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rotaru Svetlana

Dr. Rotaru Svetlana medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta in ecografie, Spitalul Municipal Moinesti.

Dr. Rotaru Svetlana medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta in ecografie, Spitalul Municipal Moinesti.

obstetrica - ginecologie

Sectia Obstetrica si Ginecologie

Spitalul Municipal Moinesti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0234.362.520 / 0234.362.521 / 0234.362.522

Ai folosit serviciile Dr. Rotaru Svetlana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand!
De Ioana-Roxana pe 19 Ianuarie 2019

Un foarte bun profesionist și un om deosebit!

O doamna de nota 10.
De Victoria pe 04 Ianuarie 2018

Un doctor de nota 100. Am nascut cu ea doi copii perfect sanatosi. Multumim doamna doctor. Are cineva numarul ei de telefon? eu lam perdut.si as avea nevoie de ea urgent.

O doamna minunata care rar mai gasesti
De Cenușă alina pe 30 Noiembrie 2017

Cea mai scumpa doamna doctor... Sunt foarte mulțumită de dânsa ea ma ajutat sa duc sarcina pana la capăt chiar dacă am avut probleme la început.. Cu ea am născut și la ea voi merge pana la capăt... Respect!!

Un om minunat
De Roxana Bocancea pe 11 Septembrie 2017

Profesionist desavarsit, blanda si calda. Si eu si fetita mea, va multumim pentru tot!Dupa o sarcina cu probleme dusa la bun sfarsit, nu putem decat sa ne inclinam in fata dvs!

Buna ziua
De Nicoleta pe 10 August 2017

As dori dacă se poate sa- mi dați nr de tel al doamnei Dr pentru ca nu l- am găsit afișat pe nici un site. Multumesc

Bravo, doamna doctor!
De Stanciu pe 18 Iulie 2017

Ma bucur mult ca avem Asa doctor bun la Moinesti !

UN DOCTOR SI UN OM EXTRAODINAR.FOARTE COMPETENTA!!!
De MENGOS ILEANA pe 26 Octombrie 2015

MULTUMESC DIN INIMA CARE ASTAZI MAI BATE DATORITA DVS D -NA DOCTOR.VA MULTUMESC PENTRU INDRUMARILE DVS.DACA ASTAZI MAI SUNT IN VIATA ESTE DATORITA DVS. MULTUMESC!!!

Un doctor extraordinar!
De Grozescu ancuta pe 19 Noiembrie 2013

Va multumesc din suflet pentru tot!

Contact Dr. Rotaru Svetlana

Adresa

Zorilor, 1, Bacau, Moinesti

Telefon 0234.362.520 / 0234.362.521 / 0234.362.522
Site www.spitalmoinesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari