Dr. Rotaru Radu
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rotaru Radu

Dr. Rotaru Radu medic ginecolog, Spitalul Clinic de Obstetricã Ginecologie Oradea.

Dr. Rotaru Radu medic ginecolog, Spitalul Clinic de Obstetricã Ginecologie Oradea.

obstretica - ginecologie

obstretica - ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0259.414.630

Ai folosit serviciile Dr. Rotaru Radu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Rotaru Radu
De Geanina L pe 31 Mai 2013

Ii sunt pacienta domnului doctor de mai bine de 8 ani si sunt foarte multumita de el, drept pentru care si urmeaza sa nasc peste o saptamana cu dansul. E un medic atent, grijuliu, corect si respectuos. Tarifele sunt bune avand in vedere ca la alti medici sunt muuult mai ridicate desi acelasi lucru il fac toti, e drept ca nu e un cabinet luxos cu aparaturi de ultima generatie, dar curatenia nu lipseste! Eu il recomand!

Tarife
De Monica pe 18 Februarie 2013

La cabinetul dr. Rotaru sunt tarife relativ bune, fata de ceilalti doctori ginecologi. Anul trecut era 50 RON consultatia si 50 RON ecografia. Nu mi s-a parut mult, doar ca de fiecare data cand mergeam la dansul plateam si consultatie si ecografie. Eu sunt de parere ca a meritat "investitia".

Dr. Rotaru Radu
De Anamaria pe 27 Ianuarie 2013

Monica, eu sunt in cautare de medic si inclin catre dl doctor Rotaru. Ai putea sa imi spui cam ce tarif are dansul?

Dr Rotaru
De Monica pe 16 Noiembrie 2012

Eu am nascut cu dr. Rotaru acum un an. E un medic excelent, poate tine si de norocul fiecaruia. Eu nu am numai cuvinte de lauda: bun profesionist, rabdator, calm, cumpatat si atent la cerintele pacientei. Travaliul a fost destul de lung, insa am avut rabdare si eu si dl doctor. Din spusele moasei, daca aveam alt doctor din primele doua ore de travaliu imi facea cezariana, dar am avut noroc ca eram pacienta la dr. Rotaru, asa ca am nascut normal, exact cum imi doream de la inceput.

Dr Rotaru e un medic atent
De Nika79 pe 06 Iulie 2011

Sunt pacienta domnului doctor de dinainte de sarcina, urmeaza sa nasc cu dumnealui, dar mi se pare un medic atent si rabdator. Sper sa nu ma insel de acum incolo.

Dr. Rotaru Radu
De Olimpia pe 07 Martie 2011

In general am o parere proasta despre medici din tara prin simplu fapt ca accepta bani de la pacienti, ceea ce in spania nu se intimpla oare o sa mai dureze mult acest lucru? alt lucru de ce un pacient tre sa fie respectabil cu medicul pe ncind medicul nu da 2 bani pe pacient ,oare nu e si medicul o fiinta umana ca si pacientul?spun aceste lucruri vazind diferenta intre pacient medic in tara si in spania ,am nascut in urma cu 10 ani in tara si fiind primul copil am dat bani la medici la greu, nu primesc medicii salariu ptr munca lor?pe cind in spania in urma cu 6 ani am nacut si nici macar o floare nu accepta medicii de aiic de la pacienti,si ce imi place cel mai mult caci relatia pacient medic in spania e una foarte familiara adica un medic in spania intotdeauana se coboaar la nivelul pacientului nu ca si in tara sper sa nu fi suparat pe cineva cu parea mea adr as vrea asa de mult sa se schimbe lucrurile si acas a de ce luam intotdeauan lucrurile proate deaafra si nu cele bune sa ne ajute dumnezeu sa ne schimbam parerea in privinta asta.

Dr. Rotaru Radu
De Aly pe 15 Februarie 2011

Dr. Rotaru Radu un medic ok.

Contact Dr. Rotaru Radu

Adresa

Calea Clujului, 50, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0259.414.630
Site www.spitalogoradea.ro
Email secretariat@spitalogoradea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari