Dr. Roman Radu
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Roman Radu

Dr. Roman Radu medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare.

Dr. Roman Radu medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie II

Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0262.275.340

Ai folosit serviciile Dr. Roman Radu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Roman Radu
De Pop maria pe 27 Octombrie 2011

Dr. Roman Radu, un medic deosebit te simti in largul tau cand esti fata in fata cu el e popular e tare, imi place. Are niste ochi de te pierzi, il recomand cu incredere. Am o fetita de 2 ani, am nascut cu dansul prin cezariana ca nu s-a putut altfel, dar operatia e super faina. Va pup, cu toata increderea la dr. Roman.

Dr. Roman Radu
De Raduc raluka ioana pe 21 Iunie 2011

Dr. Roman Radu este un foarte bun medic de prima tura mia zic ca am baiat si tot baiat este si la 4. Va multumesc dr. Roman Radu.

Contact Dr. Roman Radu

Adresa

George Cosbuc, 31, Maramures, Baia Mare

Telefon 0262.275.340
Site www.spitaljbm.ro
Email spital@spitaljbm.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!