Dr. Riga Bogdan
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Riga Bogdan

Dr. Riga Bogdan medic specialist, asistent universitar.

Dr. Riga Bogdan medic specialist, asistent universitar.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie III

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Ai folosit serviciile Dr. Riga Bogdan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Riga Bogdan
De Daniela Cheroi pe 27 Mai 2010

Domnul Doctor Bogdan Riga s-a stabilit definitiv in Franta, la Paris, din anul 2008, deci nu mai practica Obstetrica-Ginecologia in Romania de mai bine de doi ani. In alta ordine de idei si eu i-am fost pacienta si am nascut cu dumnealui in anul 2002 si pot sa spun ca a avut un comportament absolut ireprosabil pe parcursul sarcinii mele si in cursul nasterii. Un adevarat domn.

Medic profesionist
De Dr. Riga Bogdan pe 20 Mai 2010

Este un medic foarte bun!

Dr. Riga Bogdan
De Dany pe 20 Mai 2010

Si eu am fost pacienta dansului si tin sa preciz ca nu le cere pacientelor sale bani si nici nu accepta sa ii oferi bani. Si nu in ultimul rand, trateaza pe toata lumea la fel: cu profesionalism si respect.

Dr. Riga Bogdan
De Corina pe 19 Mai 2010

Eu sunt pacienta dansului de aproape 5 ani si este cu siguranta cel mai competent medic. Am nascut de doua ori cu dansul si totul decurs foarte bine.

Contact Dr. Riga Bogdan

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari