Dr. Regeny Stefan Atila
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Regeny Stefan Atila

Dr. Regeny Stefan Atila medic primar sef sectie obstetrica ginecologie, in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

Dr. Regeny Stefan Atila medic primar sef sectie obstetrica ginecologie, in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

obstetrica ginecologie

clinica obstetrica ginecologie II

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0268.477.722

Ai folosit serviciile Dr. Regeny Stefan Atila?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Regeny Stefan Atila
De CUCULEA MONICA pe 10 Decembrie 2010

Buna ziua! Domnule doctor datorita d-voastra am reusit sa am primul copil prin tratament, iar acum dupa 10 ani sunt insarcinata cu al-II-lea copil, dar dupa ce n-am mai avut nici o speranta ca voi mai avea vreodata copii. Cel mai trist este ca nu sunt in tara sunt in Italia si aici nici un medic n-a vrut sa se uite la mine ca n-am asigurare. Am facut card european si tot degeaba am facut formularul s1 si nimeni n-a vazut asa ceva.in concluzie Am 4 luni si n-am facut nici o analiza nimic,dar suntem in uniunea europeana, insa mai trag speranta sa reusesc sa vin in tara de sarbatori si sa vin la un consult la dumneavoastra.Cu mult respect, Monica Cuculea

Contact Dr. Regeny Stefan Atila

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Telefon 0268.477.722
Site www.maternitatea.ro
Email contact@maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari