Dr. Rednic Gabriel Ioan
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Rednic Gabriel Ioan

Dr. Rednic Gabriel Ioan, specializare Obstetrica-Ginecologie, Cabinet Obstetrica Ginecologie Dr. Rednic Gabriel Ioan.

Dr. Rednic Gabriel Ioan, specializare Obstetrica-Ginecologie, Cabinet Obstetrica Ginecologie Dr. Rednic Gabriel Ioan.

Obstetrica-Ginecologie

Obstetrica-Ginecologie

Cabinet Obstetrica Ginecologie Dr. Rednic Gabriel Ioan

0262.422.110

Ai folosit serviciile Dr. Rednic Gabriel Ioan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Multumiri
De GHIZELA VANTA pe 29 Septembrie 2012

Fie ca Dumnezeu sa-i dea multa putere de munca si foarte multa sanatate.Mi-a salvat copilasul de la moarte prin interventia lui.Miliarde de multumiri Domnului doctor Rednic si bunului Dumnezeu.

Dr. Rednic Gabriel Ioan
De Orhideea Mirabela pe 15 Iunie 2011

Nu stiu ce parere au unele persoane despre Domnul Rednic dar eu personal il consider un medic ginecolog foarte bun. Stau in Londra am toate analizele la zi dar cand e vorba de ceva serios sau de o curiozitate mereu prefer sa merg in Romania la Domnul Rednic. Un doctor care vb frumos, are maini finute, foarte atent cu detaliile si niciodata nu-si neglijeaza pacientii! Am nascut un baietel iar el este ginecologul meu de la inceperea activitatii mele sexuale pana in prezent! P.S. Il recomand cu incredere!

Dr. Rednic Gabriel Ioan
De Doamna pe 01 Septembrie 2010

Eu nu am o asa buna parere ca si om de cuvant, medic e bun cand vrea el (mai ales la nasterile normale). Pe mine m-a lasat balta, dar pana la urma mi-a parut bine ca am nimerit pe alt medic.

Cel mai bun ginecolog din baia mare
De Sabou pe 02 August 2010

e un medic super bun il recomand tuturor femeilor din baia mare si nici nu e scump si se implica foarte mult

Contact Dr. Rednic Gabriel Ioan

Adresa

Republicii, 22, Maramures, Baia Mare

Telefon 0262.422.110
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari