6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Rancea Daniela

Dr. Rancea Daniela, medic primar obstetrica-ginecologie, Ramnicu Valcea.

Dr. Rancea Daniela, medic primar obstetrica-ginecologie, Ramnicu Valcea.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica Ginecologie II;

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Ramnicu Valcea;
CMI Dr. Rancea Daniela, Rm Valcea;

Ai folosit serviciile Dr. Rancea Daniela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand cu incredere!
De Andreea pe 11 Noiembrie 2014

O recomand pe doamna Rancea din toata inima! Un doctor extraordinar care raspunde la orice intrebare si va ajuta cu cele mai bune tratamente. Sanatate!

Multumire
De Manea Loredana pe 14 Martie 2012

Doresc sa-i multumesc acestui om ca exista, este un medic care da dovada de un profesionalism mai rara intalnit, in cabinetul dansei te simti in siguranta in sensul ca nu-ti faci probleme in ceia ce priveste diagnosticul, tratamentul, analizele pe care dansa le recomanda. Eu sunt in evidenta dansei din 1995, nicio clipa nu m-am gandit sa merg la un alt medic, nu contest ca nu sunt si alti medici buni in Rm. Valcea, dar dansa este speciala. Va multumesc!

Dr. Rancea Daniela
De ALINA pe 09 Iulie 2011

Eu va recomand cu incredere acest medic! O caracterizeaza profesionalismul, seriozitatea, intelegerea, iar rezultatul este unul foarte bun de fiecare data! Mult succes fetelor!

Dr. Rancea Daniela
De GRUJDIN GABRIELA pe 19 Aprilie 2011

Ii multumesc Dnei Doctor Rancea pentru tot ce a facut pentru mine, si-mi doresc mult sa ma ajute si-n continuare, pentru ca am mare nevoie si mi-am pus toate sperantele in domnia sa.

DOCTOR RANCEA DANIELA
De EVA pe 28 Decembrie 2010

cand nu este ff. obosita, e cea mai tare!!! daca ar acorda si ceva mai mult timp consilierii pacientelor sale, ar fi si mai si... oricum ramane mereu in TOP,pentru ca este o profesionista!!!

Dr. Rancea Daniela
De Paula pe 26 Septembrie 2010

Este o doamna doctora excelenta cu un suflet foarte buna o femeie intelegatoare si mereu dispusa sa te ajute. Multumesc doamnei doctor ca exista.

Contact Dr. Rancea Daniela

Adresa

Remus Bellu, 13, Valcea, Ramnicu Valcea

Reper Adresa CMI: Calea lui Traian, 153;
Telefon Spital: 0250.730.937
CMI: 0250.902899
Site www.maternitatevalcea.ro
Email ogvl@iplus.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari