Dr. Rafaila Petre
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rafaila Petre

Dr. Rafaila Petre medic primar, sef sectie obstetrica ginecologie, in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

Dr. Rafaila Petre medic primar, sef sectie obstetrica ginecologie, in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

obstetrica ginecologie

Obstetrica Ginecologie V

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0268.477.722

Ai folosit serviciile Dr. Rafaila Petre?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cel mai tare medic
De Draghici Maria pe 20 Ianuarie 2014

Buna ziua! Ma numesc Draghici Maria. Sunt din Brasov si am fost operata de catre domnul doctor Rafaila Petre. Nu stiu cate dintre dumneavoastra ati suferit interventii chirurgicale ginecologige, dar eu am destule. Am o cezariana, o mioctomie si hiseroctomie totala toate in maternitatea din Brasov. Pot sa va spun ca este un medic sufletist care se preocupa de starea pacientelor de la inceput pana la sfarsit (mai precis sta toata ziua pe capu tau). Putini medici am observat ca dupa ce isi opereza pacientele vin sa le mai caute. Colegele mele din salon care erau operate de renumiti chirugi ai maternitatii erau mirate si indignate cum eu sunt mereu cautata de el, iar ele erau lasate in plata domnului pe un pat de spital. Va doresc sa aveti un asa medic ca al meu â?¥

Dr. Rafaila Petre
De Roxy pe 27 Martie 2011

Domnul doctor este super, eu am nascut cu cezariana din cauza unor probleme aparute, dar a fost foarte atent cu mine, a urmarit sarcina tot mereu si nu a lasat sa se intample nimic grav. Este un doctor de nota 20 si vi-l recomand. Cu domnul doctor sunteti pe maini bune.

Contact Dr. Rafaila Petre

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Telefon 0268.477.722
Site www.maternitatea.ro
Email contact@maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari