15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
policlinica
; maternitate

Dr. Radulescu Mihaela

Dr. Radulescu Mihaela, medic primar obstetrica-ginecologie, Ramnicu Valcea;

Dr. Radulescu Mihaela, medic primar obstetrica-ginecologie, Ramnicu Valcea;

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie I;

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Ramnicul Valcea;
Ambulatoriul de Specialitate din Ramnicu Valcea, Valcea;

Ai folosit serviciile Dr. Radulescu Mihaela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand
De Natalia.Elena661 pe 10 Noiembrie 2018

Recomand cu incredere eu am fost foarte mulțumită de doamna doctora explicații pas cu pas multa grija mult devotament rar medici sa fie atat de calmi si înțelegători

Nu o recomand
De Mihaela pe 28 Aprilie 2017

Este o femeie care vrea doar bani , atâta o interesează , in rest k doctor praf , nu recomand la nimenea fugiți de ea cât puteți .

buna ziua cit costa un control la dumneavoastra
De Denisa pe 01 Aprilie 2015

cit costa un control

Telefon cabinet Dr. Radulescu
De Ana Maria pe 20 Iunie 2014

0250.730.400

Dr. Radulescu Mihaela - telefon
De Valentina pe 16 Iunie 2014

Un nr de telefon?

rugaminte
De MIHAELA pe 09 Mai 2014

un numar de telefon va rog...

Foarte Multumita
De Raluca pe 14 Martie 2014

Este o doctora de nota 10! Iti explica problema si este intelegatoare! Am ramas ffff multumita nu am de gand sa ma duc la alcineva o recomand fara frica :)

Un inger al bebeilor
De Maria pe 21 August 2013

O persoana ca ea, rar intalnesti! Devotament, responsabilitate, calmitate, sociabila, astea-i sunt punctele forte! Pentru mine ramane persoana care mi-a dat lumina ochilor mei! Mi-a finalizat ce am tesut 9 luni de zile! Am sa-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ca am intalnit-o!

Dr. Radulescu Mihaela
De Andreeastan pe 15 August 2013

Este o doctorita responsabila. Sunt foarte multumita in conditiile in care am incercat ani de zile sa am un copil fiind consultata de multi specialisti. Dr. Radulescu a reusit sa-mi ofere aceasta bucurie. Multumiri!

Dr. Radulescu Mihaela
De Mihaela pe 18 Octombrie 2011

Eu am nascut de 2 ori cu dr. Radulescu si pot sa spun ca am fost multumita de ea pentru ca s-a comportat cu mult profesionalism pe parcursul celor 2 sarcini. Ce e drept mi s-a parut cam rece in comparatie cu alti dr si ocupata dar nu m-a lasat balta la nastere si nici dupa pentru ca a venit zilnic la vizita si bani nu a luat decat cand a fost totul ok. Daca ar fi sa mai nasc tot la ea m-as duce de cate ori ar fi nevoie.

Contact Dr. Radulescu Mihaela

Adresa

Calea lui Traian, 201, Valcea, Ramnicu Valcea

Site www.maternitatevalcea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari