Dr. Radu Mihaela
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Radu Mihaela

Dr. Radu Mihaela medic primar obstetrica - ginecologie, Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si Copilului prof. dr. Alfred Rusescu - Spitalul Clinic Gheorghe Polizu.

Dr. Radu Mihaela medic primar obstetrica - ginecologie, Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si Copilului prof. dr. Alfred Rusescu - Spitalul Clinic Gheorghe Polizu.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si Copilului prof. dr. Alfred Rusescu - Spitalul Clinic Gheorghe Polizu

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.316.89.12

Ai folosit serviciile Dr. Radu Mihaela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Fugiti de acesta doamna doctor
De Gabriela pe 14 Martie 2017

Din cauza ei am pierdut o sarcina!
Nici o stea nu merita, daca ar fi fost cu minus -5 stele asta as fi bifat.
Aveam o sarcina incipienta, m-am dus pentru confirmarea sarcinii, m-a bagat in stare de soc, mi-a spus ca nu am nimic in uter, ca am sarcina extrauterina sau sarcina molara si ca ceea ce se vede pe eco nu are cum sa fie sarcina pentru ca e prea mica. Bineinteles ca era o sarcina mica si fix in uter era, confirmat ulterior de alt doctor la care am fost. Socul emotional provocat de acesta doamna doctor Mihaela Radu, care nu stie sa descrie ce vede pe ecograf, a dus la pierderea sarcinii mele. Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea doctori!

nu recomand
De Marina pe 26 Mai 2015

Nu recomand nimănui,am fost la Medas pentru un control periodic,era preocupata mai mult de recomandarea altor analize suplimentare contra cost.Mai mult ,disconfortul pe care l am simtit dupa ce mi a fost recoltat Papanicolau a fost groaznic!Mentionez ca nu este prima data când fac aceste analize,însă este prima data când m am simtit rau!

Dr. Radu Mihaela
De ELLA pe 19 Decembrie 2014

Buna ziua. Sunt pacienta doamnei doctor,as vrea sa stiu daca a mai nascut cineva cu dansa? Multumesc.

Contact Dr. Radu Mihaela

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.89.12
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari