Dr. Radoi Ditescu Cristian
15 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Radoi Ditescu Cristian

Dr. Radoi Ditescu Cristian medic primar, doctor in stiinte medicale, competente in colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie, manegementul sanitar supraspecializare in reproducere umana asistata.

Dr. Radoi Ditescu Cristian medic primar, doctor in stiinte medicale, competente in colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie, manegementul sanitar supraspecializare in reproducere umana asistata.

obstetrica - ginecologie

sectia clinica obstetrica - ginecologie II

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.637.29.00 / 021.224.81.73 / 021.224.80.59

Ai folosit serviciile Dr. Radoi Ditescu Cristian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un dr superficial
De Iliescu pe 21 Martie 2017

Nu recomand deloc acest dr, mai ales dacă doriți sa nașteti natural. Am născut cu dansul la Regina Maria, însă mi a lăsat un gust amar. Consultațiile au fost ok, îmi răspundea punctual la întrebări, îmi aproba dorința de a naște natural, însă, sa spunem , ca din cauza unor probleme(circulara de cordon), si nu a dansului, am născut prin cezariana. Dar, pe masa de operație, sa auzi spunându ti " sa fii mulțumită ca primește nota 8,5 ca la stat nu i ar fi dat mai mult de 6", e deja prea mult, prea dezgustător pt un dr care lucrează la privat.Apoi sa vina in rezerva si sa mi spună ironic"mama eroina"..Si mai sun multe alte detalii de genul acesta pe care nu le mai însir...

Dr. Cristian Radoi
De Bahare pe 31 Ianuarie 2016

Citind comentarile de mai jos, parerea mea este ca Nu isi au locul comentariile negative aici, mai ales cele de interes material in nici un caz.
Domnul dr.Radoi m-a monitorizat din prima luna de sarcina, am nascut in noiembrie prin op. De cezariana.nu am avut absolut nici o problema in timpul sarcini si nici dupa nastere.respectand indicatiile dansului, mi-a fost foarte bine. A fost mereu disponibil, nu era greu de gasit. Este un medic cu multa experienta foarte inteligent si un om foarte afectos.
La ora actuala stiu cel putin 10 persoane, care imi sunt cunoscuti apropiati (prietene, colege, rude) care au dus o sarcina monitorizata si finalizata de dansul si toate multumite. Eu am numai cuvinte de lauda pentru acest om, il recomand si ii doresc sanatate si mult succes in cariera.

Fara cuvinte
De Elena pe 29 August 2015

Am 1 un an si 6 luni de can am nascut cu Domnul Doctor Radoi Cristian insituatia in care am mers pe mana unui alt doctor din pitesti care ma tinea internata in spitalul din baneasa si imi facea tratament pentru dureri de burta in situatia in care eu nu aveam nimik de genul.Aveam pur si simplu sarcina toxica si imi era foarte rau pentru faptul ca eram deshidratata ca nu puteam sa beau si sa mananc.M_am hotarat sa merg la domnul doctor Radoi si bineinteles sa vad daca ma ia in evidenta avand in vedere ca aveam deja un medic care se ocupase de mine.Am numai cuvinte de lauda pentru acest doctor si il recomand cu incredere nu este spagar cu scrieti pe aici pentru ca la mine nici macar nu a stat sa ia banii.Am facut cezariana si am virus B.sa comportat extraordinar de frumos si dansul si personalul in situatia in care nu a vrut sa primeasca absolut nimik in plus in afara de consultatia platita la receptia din policlinica Regina Maria.Si sunt bine si eu si copilul si am de gand sa merg tot pe mana dansului.precizez ca ma costat foarte putin nasterea in universitar neasteptat de putin.

F ok
De Alina pe 19 Mai 2015

Eu am nascut in 2010 cu dl Radoi, nu i-am dat un leu in plus fata de costul consultatiei si costul nasterii de la Regina Maria si s-a comportat impecabil de la inceput pana la sfarsit. Am nascut normal, travaliul s-a declansat duminica, am nascut la ora 21.00, a venit la spital imediat ce a fost anuntat si apoi in fiecare zi doar sa vada cum ma simt...nu stiu dc la Municipal se comporta altfel, cu mine a fost de nota 10.

Dr Cristian Radoi
De Alina pe 16 Mai 2015

Am o problema la sanul drept si am consultat mai multi medici de la diferite clinici particilare, printre care si Dr Radoi, la Regina Maria Policlinica Baneasa, pe dr Radoi nu il recomand, nu m-a ajutat sa imi rezolva problema.. nu recomand nici Policlinica Regina Maria din Baneasa. Recomand Medas si Medlife.

Dr. Radoi Ditescu Cristian
De Nicoleta pe 23 Decembrie 2013

Eu am facut greseala sa nasc prin cezariana cu el. Am cotizat cat am putut atat la Regina Maria, cat si in Municipal, unde se uita sa vada ce spaga primeste. Pentru ca mi s-au rupt membranele mai repede, a trebuit sa i faca o cezariana de urgenta, numai ca s-a miscat foarte greu, iar copilul a avut probleme cardio respiratorii la nastere si a avut scor apgar 7. Mie mi-a fost foarte rau dupa cezariana. Am avut sangerari uriase 2 saptamani, cat a trebuit sa stau internata, iar dr. Radoi spunea ca nu stie de ce. Evident ca am cotizat la greu, sperand sa ies mai repede din spital, dar degeaba.

Dr. Radoi Ditescu Cristian
De NSG pe 01 Aprilie 2013

Un doctor care se uita doar dupa bani si interes. Au trecut 2 ani de cand am nascut, sa va povestesc ce s-a intamplat:<br><br>M-am inscris la acest doctor cand eram in luna 3-a si am continuat pana la sfarsit, De fiecare data mergeam doar la cabinetul particular, ca de sa-si scoata si el bani, i-am dat si in plus, plus atentii(cadourii).<br><br>Cand a venit ziua cea mare sa nasc, mi-a zis dimineata (era sambata), la spital ca el pleca peste o jumate de ora ca are planuri cu familia. Intre timp, copilul a inceput sa coboare, iar el daduse ordine ca nimeni sa nu intervina ca vine el seara cand are chef (va da-ti seama pentru bani) ca daca intervine altul ia acela bani, si uite asa m-am chinuit de la ora 5 dimineata pana seara la 20:00 cand deja copilul era blocat, apa se dusese toata, l-a scos si nu respira, iar eu am avut complicatii de la ata chin, pentru ca nu s-au facut injectile de dilatare la timp, iar apa se scursese cand au facut ei, deci prea tarziu.<br><br>Continuam, dupa ce ca stia ca gresise, ca totusi putea lasa pe altul si uite asa nasteam normal fara cezariana, iar copilul nu avea probleme, dupa un minut a inceput sa respire cu greu.<br><br>Apoi, sotul s-a dus sa-i dea bani, nu 500 euro, ci 250, considerand ca totusi a gresit si copilul putea sa moara si eu la fel, (nu trebuia sa-i dea nimic). Cand a vazut doar 250 euro a inceput sa faca scandal ca astia sa-i luam noi ca ce ne batem joc de el ca sunt prea putini.<br><br>Si acum am probleme cu copilul cu respiratia, copil care daca il aduceam corect pe lume era sanatos tun.

Dr. Radoi Ditescu Cristian
De Mary pe 30 Mai 2011

Am 22 saptamani de sarcina sunt de la pitesti, iar sarcina este monitorizata de dl doctor am fost la mai multi medici si sincer este un om extraordinar mai presus de meseria ce o practica este exact omul care are o relatie de prietenie cu tine si ti explica absolut orice dar este exceptional sunt foarte multumita de dansul sper ca si bebe sa fie la fel de multumit ca mine.

Dr. Radoi Ditescu Cristian
De Gabrell pe 29 Aprilie 2011

Salutare mamic, sunt insarcinata in 32 saptamani si as vrea sa stiu cum decurge o nastere normala la dl dr. Radoi! Multumesc.

Dr. Radoi Ditescu Cristian
De Nicula Ana - Maria pe 06 Aprilie 2011

Am nascut in 2005 cu domnul Dr. Radoi Ditescu Cristian si a fost nemaipomenit, super doctor, jos palaria, este de nota 1000. Bravo lui, felicitari.

Contact Dr. Radoi Ditescu Cristian

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.637.29.00 / 021.224.81.73 / 021.224.80.59
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari