Dr. Puscasiu Lucian
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
policlinica

Dr. Puscasiu Lucian

Dr. Puscasiu Lucian, medic obstetrica-ginecologie, Tg Mures.

Dr. Puscasiu Lucian, medic obstetrica-ginecologie, Tg Mures.

Obstetrica-ginecologie, ecografie obstetricala;

Obstetrica-ginecologie;

Policlinica Algo Medical;

Ai folosit serviciile Dr. Puscasiu Lucian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nota maxima
De Bianca pe 05 Martie 2014

Dl dr. Puscasiu este un om de exceptie, un medic exemplar, un om in care poti avea incredere, fara sa te gandesti ca ai avea nevoie de o contra-parere a altcuiva. Este medicul meu ginecolog de la 23 de ani (astazi am aproape 30), si nu l-as schimba pentru nimic in lume.

Sotul meu, la prima lor intalnire - in momentul cand ne-a confirmat existenta sarcinii, a ramas profund placut impresionat de acest om (iar el nu da rapid si gratis calificative bune oamenilor).

Apreciez cel mai mult faptul ca trateaza lucrurile ca pe ceva absolut normal si cu probabilitate de a se intampla, si nu ca pe ceva netratabil. Cu precadere, cand vorbim de sarcina, este ceva normal in viata unei femei, si nicidecum nu este o boala sau un handicap.

Jos palaria in fata dvs, dl. doctor!

Cand spun Mures, spun Dr.Lucian Puscasiu si Omul Lucian Puscasiu
De Gabriela pe 06 Februarie 2014

Cuvintele sunt sarace, daca ar fi sa-l descrie, in comparatie cu ceea ce simtim in compania d-lui doctor Lucian Puscasiu. Multe stele: disponibilitate, comunicare, eficienta, incredere, tratamente, rabdare, respect pentru semeni. Te intrebi cum de mai exista asemenea oameni?

Un om fantastic
De Alina pe 09 Ianuarie 2013

Buna! Am intalnit acum 3 ani un om fantastic da, domnul Doctor Lucian Puscasiu! Timp de 4 ani de zile am incercat sa raman insarcinata si, desi nici acum nu am reusit sa raman, am doar cuvinte de lauda la adresa lui. De fiecare data cand ma duceam ma prime cu calm, desi eram deprimata uneori, imi dadea putere sa sper ca in final totul va fi bine. Ba mai mult o data m-am deplasat la cabinet la ora 19:30 cu sotul, si desi era la sfarsitul programului a stat sa ne explice si sa ne linisteasca pe amandoi. Acum mi-a recomandat un medic specialist pe fertilizari in vitro din Sibiu si sper ca totul va decurge bine. Oricum in cei 4 ani de cand incerc sa raman insarcinata am invatat ca viata este frumoasa, prin simplul fapt ca intalnesti oameni deosebiti pe care numai bunul Dumnezeu cred ca ti i-a scos in cale. Multumesc domunul Doctor pentru tot ce ati facut, sa va dea Dumnezeu sanatate si cu siguranta daca voi ramane insarcinata tot la dumneavoastra ma voi intoarce!

Dr. Puscasiu Lucian
De Rodicuta pe 10 Martie 2011

Este un medic deosebit si un om extraodinar.

Dr. Puscasiu Lucian
De Raluca pe 20 Ianuarie 2011

Ai dreptate carmenbeatrice. Este un medic extraordinar, vorbeste foarte frumos cu pacientele si are rabdare sa iti raspunda si la cele mai stupide intrebari fara sa te faca sa te simti prost.

Dr. Puscasiu Lucian
De Carmenbeatrice pe 31 Mai 2010

Este singurul medic din Tg. Mures care se comporta cu pacienti de la egal la egal. Bravo lui.

Contact Dr. Puscasiu Lucian

Adresa

Gheorghe Marinescu, 64, Mures, Tirgu Mures

Telefon 0265.212094
Email lazam@fx.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari