Dr. Puscas Mariana
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Puscas Mariana

Dr. Puscas Mariana, medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Judetean Cluj-Napoca.

Dr. Puscas Mariana, medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Judetean Cluj-Napoca.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Judetean Cluj-Napoca

0264.192.771

Ai folosit serviciile Dr. Puscas Mariana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

10
De CHESELI LIVIA pe 18 August 2017

UN MEDIC CU MULTA DARUIRE, UN MARE PROFESIONIST SI O PERSOANA DEOSEBITA!

Dr. Puscas Mariana
De Iulia pe 25 Mai 2010

Programarile la cabinetul particular al doamnei doctor se fac telefonic (0264.434.014). Face testul Papanicolau. Si eu o recomand ca fiind un medic competent si de incredere.

Dr. Puscas Mariana
De Ioana pe 20 Aprilie 2010

Sunt din MM si am nascut in 2007 cu doamna doctor este un medic ok si chiar as vrea sa vin la ea la un consult ginecologic daca poate cineva sa-mi spuna cum pot sa-mi fac programare si daca la cabinetul particular face testul Papanicolau pt. ca spre rusinea mea nu l-am facut niciodata pana acum desi sunt de 35 de ani si am 3 fetite. Cine vrea sa se duca la dansa eu o recomand cu mare caldura, mie mi-a explicat totul asa cum a trebuit. Am fost super multumita cum am fost tratata pe toata perioada sarcini chir si la nastere desi era duminica dupa masa dar nu s-a pus problema si a venit de acasa. Este un medic foarte bun.

Dr. Puscas Mariana
De Livia pe 13 Aprilie 2010

Pe mine m-a ajutat doamna doctor Puscas Mariana mult la nastere. Intr-adevar nu vorbeste foarte mult, dar am avut incredere atunci cand imi spunea ca totul este bine. Da explicatii scurte si la obiect. O recomand cu incredere.

Contact Dr. Puscas Mariana

Adresa

Clinicilor, 3-5, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.192.771
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari