Dr. Pupaza Ovidiu Traian
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Pupaza Ovidiu Traian

Dr. Pupaza Ovidiu Traian, medic primar obstetrica-ginecologie, Tg Mures.

Dr. Pupaza Ovidiu Traian, medic primar obstetrica-ginecologie, Tg Mures.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie I;

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Tg. Mures;

Ai folosit serviciile Dr. Pupaza Ovidiu Traian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Pupaza
De Eniko pe 16 Octombrie 2017

buna Claudia ma numesc Eniko si am o mare rugaminte daca poti sa ma ajuti! Am nev de nr de tel alu domnu Dr Pupaza sau or ce contact de al lui
Domnu Dr Pupaza a fost doctoru nostru anii de zile si am plecat din tara Este un Dr Extraordinar de bun! Daca poti zimi cum sa dau de iel

operatie de conizare
De Claudia pe 29 Iunie 2017

Un medic extraordinar!am ajuns la dumnealui in urma unui consult ginecologic la alt medic care urma sa plece din spital. Explica tot ce urmează sa facă, este calm, iti ridica moralul. Actul medical nu este conditionat de bani. Începând de la internare, salon, sala operatie, terapie intensiva si iarăși salon...doar respectul pt meserie si om.

experienta personala
De Alina pe 06 Iulie 2015

Am mers la dansul cu foarte mari sperante dar am plecat extrem de dezamagita. Nu a descoperit ce am si desi ma simteam foarte rau imi spunea doar sa fac sport. Ulterior am mers la Cluj unde mi s-a descoperit o infectie serioasa cu Klebsiella. Va las pe voi sa trageti concluziile.

Dr. Pupaza Ovidiu Traian
De Gal Maria pe 23 Iulie 2013

Nu pot sa am cuvinte pentru Dr. Pupaza este un medic, cine a nascut cu dansul cunoaste, care stie sa fie in primul rand om si dupa aia medic. Am numai cuvinte de lauda pentru dansul. Este extraordinar!

Dr. Pupaza Ovidiu Traian
De Ioana fleoarca pe 07 Septembrie 2010

Asa cum am mai spus este cel mai bun medic la care a fost. Va ramane singurul pentru mine si o sa merg in continuare cu mare incredere la el. Dupa operatia de sarcina extrauterina care a fost pe data de 24 august, l-as recomanda oricarei femei care are probleme ginecologice si poate ajunge la Mures. Am zis ca nu o sa reusesc sa merg mai departe dupa ce mi-am aflat diagnosticul, dar cu ajutoril lui am trecut foarte usor peste toate problemele. Ii multumesc din suflet. O sa ma rog pentru el zi si noapte. Sa-i de-a Dumnezeu sanatate.

Dr. Pupaza Ovidiu Traian
De Ioana fleoarca pe 07 Septembrie 2010

Cel mai bun doctor si totodata cel care mi-a dat increderea sa merg mai departe dupa o sarcina extrauterina. Sa-i dea Dumnezeu sanatate. Am crezut ca nu o sa reusesc sa merg mai departe, dar cu ajutorul lui am trecut foarte usor peste operatie. Ii multumesc din suflet pentru ajutor.

Contact Dr. Pupaza Ovidiu Traian

Adresa

Gheorghe Marinescu, 50, Mures, Tirgu Mures

Telefon 0265.217235
Site www.spitalmures.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari