Dr. Puiu Octavia Dana
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Puiu Octavia Dana

Dr. Puiu Octavia Dana medic ginecolog, Cabinet Medical Individual Dr. Puiu Octavia Dana, Centrul de Diagnostic si Tratament Dorobanti Bucuresti.

Dr. Puiu Octavia Dana medic ginecolog, Cabinet Medical Individual Dr. Puiu Octavia Dana, Centrul de Diagnostic si Tratament Dorobanti Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Puiu Octavia Dana

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.211.34.30 / 021.211.34.35

Ai folosit serviciile Dr. Puiu Octavia Dana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Buna sera doamna doctor
De Alina pe 01 Noiembrie 2016

Buna ziua afmfost la eco și mi-a zis ca am 30 de săptămâni și că este prea mică sarcina ce înseamnă asta ultima mestruatye am avuto pa 27.03.2016

Câte saptamani am?
De Circei oana pe 21 Noiembrie 2015

Câte săptămâni am daca mi-a venit ultima data pe 10.05.2015 am 28 sau 27 de saptamani si apropo sunt foarte mulțumită de toate sfaturile primite vb frumos .

Contact Dr. Puiu Octavia Dana

Adresa

Calea Dorobantilor, 32A, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.211.34.30 / 021.211.34.35
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!