Dr. Puia Sorin Lucian
42 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Puia Sorin Lucian

Dr. Puia Sorin Lucian sef sectie obstetrica - ginecologie III, medic primar obstetrica - ginecologie, Bucuresti.

Dr. Puia Sorin Lucian sef sectie obstetrica - ginecologie III, medic primar obstetrica - ginecologie, Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie III

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu Giulesti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Ai folosit serviciile Dr. Puia Sorin Lucian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Pt Dr.Puia Sorin Lucian
De Andreea Boraciu pe 05 Ianuarie 2018

Sincer,nici nu stiu ce as putea spune despre acest om frumos decat ca in ziua de astazi este un caz unic,un medic ,foarte bun,onest, modest,fara pretentii financiare asa cum o fac 90% din medicii din ziua de azi (care isi umplu buzunarele si mai departe pacienta ce importana are) ,un medic care se poate numii in adevaratul sens al cuvantului medic,care s-a dedicat in lunga sa cariera de paciente mai intai sufleteste si le-a si le rezolva si tratateaza in continuare toate problemele cu multa ,simt de raspundere,corectitudine,responsabilitate,si fara pretentii,un medic care isi face meseria cu dragoste si devotament! Eu sunt mandra si bucuroasa ca am avut minunata sansa sa cunosc un om frumos din toate punctele de vedere! Ma rog pentru sanatatea Dansului si îi multumesc ca ma ajuta si sustine in continuare in cinci zile eu voi aduce pe lume un băiețel datorita Dansului!

Om de milioane
De Bobe pe 10 Ianuarie 2017

Nu am cuvinte sa spus..Este un un om cu suflet mare...pe.mine mă lăsat balta un alt doctor,și am venit la dansu de la 8 luni mi-a vorbit foarte frumos nu mă așteptam ...îl recomand cu cea mai mare încredere

Om de milioane
De Bobe pe 10 Ianuarie 2017

Nu am cuvinte sa spus..Este un un om cu suflet mare...pe.mine mă lăsat balta un alt doctor,și am venit la dansu de la 8 luni mi-a vorbit foarte frumos nu mă așteptam ...îl recomand cu cea mai mare încredere

Liliana Rodica
De Nicolescu pe 13 Septembrie 2016

Este un medic excelent, atent la toate aspectele. Este un profesionist adevarat. Este deosebit de atent si prevenitor, incearca sa rezolve orice problema. Este un medic de exceptie. Mult respect si stima.

RESPECT
De ADRIANA MILITARU pe 30 Octombrie 2015

AM APELAT LA DL. DOCTOR IN 2000 . A AVUT O INTELEGERE SI GRIJA FATA DE MINE , DEOSEBITA . ERAM SATULA DE INCERCARILE ESUATE DIN ANII TRECUTI. .... BAIATUL MEU ARE 12 ANI . EXISTA , DATORITA ACESTUI OM MINUNAT . RESPECTUL MEU SI AL FAMILIEI MELE PENTRU TOT RESTUL VIETII.

Dr. Puia - o persoana de o probitate morala desavarsita si un profesionalism iesit din comun
De Paula pe 04 Septembrie 2014

Este un medic extraordinar. In general, noi, femeile, ne jenam sa mergem la un doctor ginecolog barbat, dar despre domnul doctor nu pot sa spun decat ca este un profesionist adevarat si un om cu un suflet mare, asa cum foarte putini mai sunt. Dumnezeu sa il ocroteasca si sa ii dea multa sanatate!

Multumesc! Si tot nu e de-ajuns
De Minela pe 21 Mai 2014

Este cel mai frumos OM de pe acest pamant! Sa-l tina Dumnezeu sanatos!

Un medic minunat
De Elena pe 10 Ianuarie 2014

Este un medic de exceptie, foarte sufletist. Are o mana foarte usoara, e mereu amabil si la dispozitia pacientelor. Am nascut cu el prin cezariana si pot spune ca a fost nemaipomenit.

Noroc si usurare
De Mihaela pe 28 August 2013

Sunt "pacienta" d-lui doctor de 15 ani. Am nascut asistata de domnia sa doi baieti sanatosi. Desi, a anticipat copii mari (4000 g. respectiv 4200) la distanta de 7 ani, mi-a recomandat nastere naturala, am avut incredere si totul a decurs foarte bine. La rubrica" tarife", eu nu am completat, deoarece nu a fost cazul. Noroc ca l-am intalnit, iar usurarea o simt atunci cand merg la consultatii! Ii doresc sanatate si putere de munca in continuare.

Dr. Puia - un inger salvator
De Moise Mihaela pe 31 Mai 2013

In iunie 2011 am fost diagnosticata cu neoplasm de col uterin, iar in august am apelat la dl. doctor Puia pentru o raza de speranta. Pot spune ca este un om extraordinar, datorita caruia sunt acum in viata. Este un om care se implica 100% si care nu are pretentii financiare. Cat timp am facut radoterapie si chimioterapie in alt spital, domnia sa mi-a oferit posibilitatea de a sta internata in maternitatea Giulesti, oferindu-mi indrumari, suport moral si tratament. Este prezent in rugaciunile mele catre Dumnezeu. Un om extraordinar, cu o implicare deosebita! Nu sunt cuvinte in dictionar pentru a imi exprima recunostinta fata de acest doctor minunat!

Contact Dr. Puia Sorin Lucian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari