Dr. Protopopescu Denisa
7 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Protopopescu Denisa

Dr. Protopopescu Denisa, medic primar, master in sanatate publica, supraspecializare in reproducere umana asistata, doctor in stiinte medicale, competenta in colposcopie, echografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie.

Dr. Protopopescu Denisa, medic primar, master in sanatate publica, supraspecializare in reproducere umana asistata, doctor in stiinte medicale, competenta in colposcopie, echografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie.

supraspecializare in reproducere umana asistata

sectia clinica obstetrica-ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21; 021.318.05.22; 021.318.05.23; 021.318.05.24; 021.318.05.25; 021.318.05.26; 021.318.05.27; 021.318.05.28; 021.318.05.29

Ai folosit serviciile Dr. Protopopescu Denisa?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Excelenta
De Carmen Andreescu pe 19 August 2015

Un medic deosebit,numai in strainatate intalnesti asa comportament si professionalism.Eu am fost la trei medici foarte cunoscuti pana am gasit-o pe dansa,nu are grad de comparatie,este deosebita.

Numar de telefon
De Elena pe 11 Decembrie 2011

Doresc sa stiu daca ma puteti ajuta cu un nr. de tel. al doamnei dr. Denisa Protopopescu.
Multumesc anticipat.

Dr. Protopopescu Denisa
De Alina pe 11 Octombrie 2011

E un doctor minunat, un om minunat,din tot sufletul o spun ca am cunoscut zeci de medici dar ca doamna doctor nu se compara unul.mii de multumiri pentru ceea ce este si pentru cum se comporta cu pacientii.

Dr. Protopopescu Denisa
De Ela pe 29 Aprilie 2011

Pana acum am fost f multumita de modul in care m-a tratat, mi-a explicat de la inceputul sarcinii care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmam si nu au fost probleme. Este comunicativa, calma si rabdatoare si mie, personal, mi-a inspirat f multa incredere. Sper sa fie totul bine si la nastere. Eu am recomandat-o cu toata increderea si prietenelor mele!
In legatura cu onorariul, da, este piperat, dar nu obliga pe nimeni sa vina la cabinetul particular! Eu ma duc la cabinet ptr ca nu vreau sa stau la coada, ptr. ca nu intra nimeni peste programarea mea si sunt tratata altfel, aia e. Deci, prin asta se diferentiaza statul de privat si tu, clientul, alegi!

Dr. Protopopescu Denisa
De Geanta ileana pe 16 Ianuarie 2011

Este un doctor extraordinar. Am nascut acum 11 ani. Nu exista zi sa nu ma rog pentru sanatatea dumneaiei. Rar intalnim asemenea oameni.

Dr. Protopopescu Denisa
De Cristina Stamate pe 14 Decembrie 2010

Am avut o sarcina cu probleme si a plecat in concediu cu doua saptamani inainte sa nasc. N-am intalnit un doctor mai iresponsabil decat ea.

Dr. Protopopescu Denisa
De Adina pe 19 August 2010

Este o fiinta deosebita, o profesionista.

Contact Dr. Protopopescu Denisa

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari