Dr. Porfirie Vasilut
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Porfirie Vasilut

Dr. Porfirie Vasilut, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasaud.

Dr. Porfirie Vasilut, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasaud.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasaud

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0263.214.3901

Ai folosit serviciile Dr. Porfirie Vasilut?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Porfirie Vasilut
De Nascutiu Alina pe 11 Decembrie 2013

Domnul dr. Vasilut mi-a salvat viata. Am ajuns de urgenta la spital, la un pas de moarte, cu o sarcina extrauterina rupta, eram in ultima faza. Si-a dat seama din prima ce diagnostic aveam. M-a operat de urgenta, totul a decurs bine, o operatie frumoasa si dr. Tudos din Nasaud a recunoscut ca e o operatie foarte buna. Acum sunt bine datorita lui Dumnezeu care a lucrat prin mana acestui doctor pentru care am toata stima si respect. E un doctor deosebit, vorbeste foarte frumos, calm, este intelegator, comunicativ si "glumet" - are umor. Dumnezeu sa-i dea sanatate!

Dr. Porfirie Vasilut
De Camss pe 20 Ianuarie 2011

E un om deosebit, mi-a supravegheat sarcina si am nascut cu dansul.

Dr. Porfirie Vasilut
De Ady_b pe 30 Septembrie 2010

Sunt inca la inceputul sarcinii dar mi s-a parut un om deosebit din prima. E important cum vorbeste medicul cu tine, mai ales la prima sarcina esti speriata habar nu ai ce te asteapta si daca medicul ar mai si urla la tine {cum a facut dr.Silvasan} fugi tare. Dr Vasilut se pare a fi un om deosebit desi nu am fost de multe ori la el dar prima impresie conteaza. Sper sa fie bine in continuare si sa am o nastere usoara si mai ales un copil sanatos. Doamne ajuta.

Contact Dr. Porfirie Vasilut

Adresa

Bulevardul General Grigore Balan, 43, Bistrita-Nasaud, Bistrita

Telefon 0263.2143.901
Site www.retropc.ro
Email spital.secretariat@bn.rdsnet.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari