6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Popescu Maura

Dr. Popescu Maura. Grad profesional: medic primar.
Competente: colposcopie, obstetrica ginecologie.

Dr. Popescu Maura. Grad profesional: medic primar.
Competente: colposcopie, obstetrica ginecologie.

ginecologie

ginecologie

Hyperclinica Medlife

Luni 14:00-17:00;
Marti 14:00-18:00;
Miercuri 15:00-18:00

021.9646

Ai folosit serviciile Dr. Popescu Maura?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Intrebari despre doamna doctor Popescu
De Diana pe 17 Iunie 2012

Va rog frumos sa imi spuneti daca doamna doctor are cabinet si la spital sau poate fi gasita doar la MedLife?

Dr. Popescu Maura
De Magda pe 26 Noiembrie 2011

Am fost la cateva controale de rutina, la dansa, fiind abonat MedLife. Un medic extrem de priceput, punctual cu sugestii foarte bune in privinta a ceea ce a necesitat la un moment dat tratamentul meu. Imi place, insa poate nerecomandat celor ce doresc relatii "lipicioase" cu medicul curent. Pentru mine este optim. Nu pierd timpul, am vazut un medic pregatit, atent la problemele paientilor! Bine ca mai exista asa ceva.

Mii de multumiri
De Bumbac loredana, mioveni pe 30 Iulie 2011

Nu pot exprima in cuvinte recunostinta pe care o am pentru doamna doctor, datorita devotamemtului dinsei, pentru meseria pe care o practica, am avut privilegiu de a deveni mama, am un baietel Bogdan (2 ani si 9 luni) alias Margica, cu ii placea doamnei doctor sa ii zica.

Dr. Popescu Maura
De Stanga luminita pe 26 Octombrie 2010

Datorita dansei sunt linistita.

Excelent
De Liliana D pe 03 Mai 2010

Un medic deosebit. Datorita dansei am acum un baietel de 15 ani. Cu ajutorul dansei si ca tratament am reusit sa-mi indeplinesc visul de a fi mamica. Iar acum se pare ca am din nou nevoie de ajutorul dansei. Sunt din nou insarcinata. Sper ca si de data aceasta sa fie cu norc. Bineinteles ca tot la dansa voi apela. Multumesc d-na doctor.

Dr. Popescu Maura
De Adela T pe 29 Martie 2010

Este un om si un profesionist excelent, ii multumesc din suflet!

Contact Dr. Popescu Maura

Adresa

Calea Grivitei, 365 , Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9646
Site www.medlife.ro
Email office@medlife.ro; info@medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari