Dr. Popescu Maria
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Popescu Maria

Dr. Popescu Maria - medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie, colposcopie.

Dr. Popescu Maria - medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie, colposcopie.

obstetrica - ginecologie

sectia obtetrica - ginecologie

Spitalul Caritas

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.321.73.97

Ai folosit serviciile Dr. Popescu Maria?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Popescu Maria
De Luysa pe 27 Ianuarie 2012

Imi pare rau ca spun asta dar sunt foarte dezamagita de dna. dr. Popescu Maria. Probabil este profesionista, nu contest, probabil cunoaste meserie, dar nu stie sa explice, nu stie sa dialogheze cu pacienta. Mi-a relatat gresit administrarea unui tratament de stimulare ovariana si bineinteles ca rezultatele n-au fost cele dorite de mine. Viitoarelor mamici, va recomand sa consultati bine lista medicilor inainte de a alege cine sa va ajute!

Tot respectul meu pentru doamna dr. Popescu Maria
De Alina pe 18 Ianuarie 2012

Si eu tot gemene am nascut cu dansa (pe 26 octombrie 2011). A avut mare mare grija de mine pe tot parcursul sarcinii si in spital. Sa-i dea D-zeu sanatate!

Dr. Popescu Maria
De Oana pe 24 Octombrie 2011

Si eu am nascut cu dansa in 2008, gemene. Este o doctorita extraordinara, din toate punctele de vedere.
O recomand din toata inima.

Dr. Popescu Maria
De Camelia pe 06 Decembrie 2010

Eu am nascut cu doamna doctor o fetita sanatoasa. Inainte sa ajung la dansa am pierdut 2 sarcini, iar doamna doctor, de la prima intalnire m-a facut sa cred ca voi avea un copil. Este un medic excelent si o recomand cu toata caldura.

Tot respectul meu pentru doamna dr. Popescu Maria
De Vava pe 20 Februarie 2010

Despre d-na dr.Popescu Maria va spun din suflet ca este o femeie extraordinara din toate punctele de vedere efectiv nu ai ce sa-i reprosezi, este desteapta, inteligenta, blanda, are mult calm, stie sa glumeasca si in afara de aceste calitati si multe altele pe care nu le-am enumerat este si o buna profesionista. Isi cunoaste foarte bine meseria si o practica cu mare placere si devotament.
Eu am nascut cu dansa doi copii si am fost foarte multumita si pt. aceasta ii multumesc din suflet. Eu o recomand cu mare placere.

Contact Dr. Popescu Maria

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.321.73.97
Site www.spital-caritas.ro
Email spitalul.caritas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari