Dr. Popescu Dragos
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
policlinica

Dr. Popescu Dragos

Dr. Popescu Dragos, medic obstetrica-ginecologie, Sibiu.

Dr. Popescu Dragos, medic obstetrica-ginecologie, Sibiu.

Clinica Astra Sibiu;
Spitalul Clinic Judetean Sibiu;

Miercuri 17-19;

Ai folosit serviciile Dr. Popescu Dragos?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Dragoș Popescu
De Luminița pe 13 Martie 2018

Un doctor si un om excepțional. Îl recomand cu mare drag!

Intrebare
De Andrada pe 23 Ianuarie 2017

Are contract cu casa de asigurari ???

Dr. Popescu Dragos
De Delia pe 14 Ianuarie 2014

Un adevarat profesionist! Il recomand cu incredere, in 20 dec 2011 am nascut cu d-lui prin cezariana el fiind si doctorul care m-a monitorizat pe timpul sarcinii, si totul a decurs foarte bine, si ii multumesc din suflet atat in numele meu cat si al fetitei mele nascute cu ajutorul lui.

Dr Popescu Dragos
De Lavinia pe 11 Aprilie 2012

Imi poti da te rog unde are cabinetul dr. Popescu si un numar de telefon.

Multumesc!

Dr. Popescu Dragos
De Cristina pe 22 Martie 2012

Intradevar e un doctor care inspira multa incredere. Vorbeste frumos, calm si nu te lasa sa exagerezi cu grijile. Eu sunt pacienta lui din 2007 si credeti-ma chiar imi place.

Dr. Popescu Dragos
De Delia pe 14 Ianuarie 2012

Cel mai bun doctor, am tot respectul pentru el si il recomand tuturor viitoarelor mamici, este un adevarat profesionist si un om care inspira multa siguranta.

Contact
De N pe 17 Mai 2011

Dr. Popescu Dragos str. C. Noica, bl. 3, sc. A, ap. 1, tel. 0269.245.374

Dr. Popescu Dragos
De Bita pe 04 Mai 2011

Te rog frumos spune-mi si mie un nr. de telefon unde pot sa ma programez si daca are cabinet particular.

Dr. Popescu Dragos
De Bianca pe 09 Ianuarie 2011

Ma alatur si eu mesajelor laudative la adresa d-lui dr. Dragos Popescu. Pe 21 dec. 2010 am nascut cu d-lui prin cezariana si totul a decurs bine. Ii multumesc pentru asta si il recomand cu caldura viitoarelor mamici.

Dr. Dragos Popescu
De Andreea pe 22 Noiembrie 2010

Cel mai bun dr. dupa parerea mea. Mi-a monitorizat sarcina. Am avut iminenta de avort la 2 luni, iar dl. dr. a reusit sa ma trateze si pe mine si pe bebelusa, iar acum am o fetita de toata frumusetea si sanatoasa. Il recomand cu cea mai mare caldura! Are foarte multa rabdare.

Contact Dr. Popescu Dragos

Adresa

Grigore Alexandrescu, 1, Sibiu, Sibiu

Telefon 0269.233016
0269.206204
0741.153382
Site www.policlinica-astra.ro
Email office@policlinicaastra.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari