Dr. Popescu Cristina
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Popescu Cristina

Dr. Popescu Cristina medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Popescu Cristina medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu Giulesti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numare de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Ai folosit serviciile Dr. Popescu Cristina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

O doamna si o doctora in adevaratul sens al cuvantului!
De Johanna pe 21 Mai 2018

Doamna doctor poate fi gasita la Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu-Ministerul Justitiei din Bucuresti, strada Nerva Traian nr. 6. (pentru cei care au "pierdut-o" de pe radar). Sa ii dea dumnezeu sanatate si fericire multa, ca le merita! Din ce am vazut, a fi doctor e o pasiune, nu numai o meserie, deci o face cu multa dragoste.

calificativ
De Cecilia Gheorghe pe 20 Iulie 2017

Excelent!

Informatie.....
De Florin Anghel pe 17 Februarie 2016

Sunt un pacient din Ploiesti care am fost cu fetita de 15 ani pentru o problema si a fost tratata exceptional.D-na doctor avea program la spital Lotus in Ploiesti,dar acum nu mai este aici.
Daca are cineva un nr de telefon unde o pot gasi ii multumesc anticipat.

Un medic de nota 20
De Anca pe 16 Februarie 2016

O recomand din tot sufletul! Este un adevarat medic! Ii multumesc din suflet pentru tot! Este o femeie deosebita! Sa ii dea Dumnezeu sanatate!

medic foarte bun
De Criss pe 19 Septembrie 2015

este o doctorita foarte buna, nota 1000, ii multumesc

Dr. Popescu Cristina
De Cecilia Gheorghe pe 17 Martie 2015

Nu am decat cuvinte de lauda pentru Doamna dr. Cristina Popescu. Este mult mai mult decat medic, e prietena cu pacientele.... Sanatate multa si putere de munca!

Dr. Popescu Cristina
De Adda pe 27 Noiembrie 2013

Sunt o graviduta in 30 de saptamani si datorita doamnei doctor stau linistita ca bebelusa mea nu are nici o malformatie in urma analizei Citomegalovirus unde imi iesise IgG pozitiv, iar doctora care ma urmarea pana acum mi-a zis ca nu e bine ca a iesit asa si e posibil sa fie bebe afectat.In urma unei consultatii la doamna Doctor Popescu mi-a spus sa stau linistita ca e normal sa iasa pozitiv o data ce eu am avut virusul, atata timp cat IgM-ul a ramas negativ. Ii multumesc din suflet si sper sa ma asiste la nastere.

Nota 10
De Stefania pe 02 Iunie 2013

Sunt la a doua sarcina cu doamna doctor, este extraordinara si ii multumim din suflet pentru tot. Puteti avea incredere in dansa ca in propria mama.

Cel mai bun medic!
De Doarca pe 18 Septembrie 2012

Este unul dintre putini medici in care poti sa ai incredere. Am numai cuvinte de lauda la adresa dunmneaiei! Sa-i dea Dzeu sanatate si putere de munca!

O draguta!
De Alexandra pe 30 Iulie 2012

Nu am decat cuvinte de lauda pentru dna dr. Cristina Popescu. Am nascut cu dansa 3 (trei) fetite. Am incredere maxima in dansa.

Contact Dr. Popescu Cristina

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!