Dr. Popa Zoran
29 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Popa Zoran

Dr. Popa Zoran medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

Dr. Popa Zoran medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica President din Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.430.047 / 0356.465.841 / 0734.557.755

Ai folosit serviciile Dr. Popa Zoran?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Multe multumiri domului doctor Popa Zoran
De Nemi pe 24 Noiembrie 2017

Multumiri Domnului doctor pt angajare MAXIMA in aducerea pe lume prin nastere naturala a unui baietel de 4150 gr Toata cinstea si rspect

Profesionalism si totala daruire
De Balaci Monica pe 25 Iunie 2017

Incredere de la inceputul sarcinii pana la final. Singurul medic ginecolog pe care il recomand tuturor. Mul╚Ťumesc Popa Zoran Laurentiu!!!

Cel mai bun doctor
De Alexandra pe 08 Aprilie 2017

Un om cu experienta,Un profesionist si mai presus de toate un domn­čśŚ­čśŚ­čśŚ recomand cu toat─â ├«ncrederea popa zoran

Buna
De Liuta pe 17 Ianuarie 2017

La ce spiral Este acest medic Este doar la privat sau si la stat?

Pacient─â multumita
De Ionela pe 04 Ianuarie 2017

Acest medic este un adevarat om ├«nainte de toate,este un adevarat profesionist sunt pacient─â la dumnealui de 11ani il recomand cu toat─â ├«ncrederea, am avut multe probleme umbl├ónd la.diferiti medici ├«ns─â doar la.dumnealui am g─âsit rezolvarea la.problemele mele,in.plus am n─âscu si o feti╚Ť─â cu dumnealui ,am fost vizitat─â zilnic asa cum alte paciente din salon nu erau vizitate ,mul╚Ťumim c─âci exista╚Ťi ,Dzeu sa va dea s─ân─âtate sa avem parte de dvs multi ani si de acum ├«nainte!

un medic foarte bun
De Bianca pe 10 Noiembrie 2016

Domnul doctor Popa Zoran este un cel mai bun ginecolog il recomand tuturor cu cea mai mare incredere,am nascut cu dansul ambii baietei si am fost foarte mul╚Ťumit─â de dansul si de rezidenta sa.

10
De Leahu Slavita pe 02 August 2016

Este un doctor foarte bun,datorit─â lui ast─âzi am feti╚Ťa l├óng─â mine este s─ân─âtoasa,nici nu stiu cum s─â i mul╚Ťumesc !

Un medic desavarsit
De Fabiola pe 13 Februarie 2016

Un medic extraordinar, caraterizat printr-un nivel ridicat de profesionalism si d─âruire. Cu ajutorul acestui medic am reusit ca, dup─â doar dou─â proceduri de inseminare, s─â obtin o sarcina, deosebit de atent monitorizat─â. Recomand cu incredere.

10
De Andreea pe 26 Ianuarie 2016

Dl.dr.popa zoran este un medic de nota 10.datorita dansului am o minunatie de copil.dupa multe probleme.ii multumesc mult si ma rog pt s─ân─âtatea lui pt a putea fii pacienta dansului si de acum in colo.

The best!
De Sabiescu pe 02 Ianuarie 2016

Il recomand cu caldura.Este un doctor excelent si un om deosebit.

Contact Dr. Popa Zoran

Adresa

Franyo Zoltan, 6, Timis, Timisoara

Telefon 0256.430.047 / 0356.465.841 / 0734.557.755
Site www.maternitate-privata.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari