Dr. Popa  Mihail
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Popa Mihail

Dr. Popa Mihail medic primar obstetrica ginecologie, competente in
echografie obstetricala si ginecologica colposcopie si citodiagnostic, doctor in stiinte medicale.

Dr. Popa Mihail medic primar obstetrica ginecologie, competente in
echografie obstetricala si ginecologica colposcopie si citodiagnostic, doctor in stiinte medicale.

competente in echografie obstetricala si ginecologica colposcopie si citodiagnostic

sectia clinica obstetrica ginecologie II

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

pentru programari si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99

Ai folosit serviciile Dr. Popa Mihail?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Singurul medic ginecolog in care am incredere 1000%
De Ankh pe 25 Octombrie 2012

Il puteti gasi la Cabinetul particular - Paracelsus - Bucuresti, P-ta Mihail Kogalniceanu, intrare prin gangul de langa Vel Pitar, tel. 021.314.93.73

Unde il pot gasi pe dr.Popa Mihail
De Cristina pe 19 Octombrie 2011

Buna ziua, V-as ruga foarte mult sa-mi spuneti unde as putea sa dau de doctorul Popa Mihail, in afara de spitalul I. Cantacuzino? Cunoasteti vreun cabinet particular la care da consultatii, sau vreun nr. de telefon la care poate fi contactat?

Dl doctor Popa Mihail este un profesionist
De C-tin Corina Florina pe 13 Septembrie 2011

Dl doctor Popa Mihail este in primul rand un profesionist, isi cunoaste foarte bine meseria si stie cum sa trateze un pacient. Eu am nascut prin cezariana cu ajutorul d-lui doctor un baietel sanatos in anul 2010. Am avut o sarcina cu probleme, dar cu ajutorul domnului doctor am reusit sa o duc la bun sfarsit. Din pacate nu mai locuiesc in Bucuresti si nu ii mai pot fi pacienta, dar vi-l recomand cu toata increderea, este un doctor care stie sa si faca meseria, iti explica pe indelete tot ce vrei sa afli.

Dr. Popa Mihail
De Georgiana pe 19 Noiembrie 2010

Este un doctor de 5 stele. Rar mai gasesti oameni cu suflet mare.

Dr. Popa Mihail
De Flori pe 22 Iulie 2010

Sa ii dea Dumnezeu sanatate la cate femei a salvat de la moarte, cate prietene de ale mele a ajutat. Multa sanatate. Eu sunt insarcinata in 2 luni jumate si se ocupa foarte mult de mine. E super doctorul.

Dr. Popa Mihail
De Luminita Mormenche pe 05 Iulie 2010

Este un medic de nota 20. Rar intalnesti asa doctori. Mergeti cu cea mai mare incredere la dansul. Are grija de tine si de copilul care il nasti in spital. Daca ai probleme de tipul "preeclampsie, eclampsie in sarcina" mergi cu incredere, te rezolva!

Dr. Popa Mihail
De Simona Halunga pe 15 Iunie 2010

Un medic extraordinar! Dumnezeu sa ii dea sanatate!

Dr. Popa Mihail
De Niky997 pe 13 Mai 2010

Un medic extraordinar,un om cu un suflet mare,isi face meseria cu responsabilitate,cu pasiune,cu mult respect fata de paciente.

Contact Dr. Popa Mihail

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.210.71.00 / 021.210.64.55 / 021.210.84.99
Site www.spitalul-cantacuzino.ro
Email cantacuzino@spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari